17. kolo
06.12.2014 20:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

SM Caen - OGC Nice 2:3

Nice se po pěti kolech bez vítězství konečně vzpamatovalo a z půdy Caen si domů odvezlo všechny body. Byl to ovšem hodně tuhý boj, který vlastně ani nemusel dopadnout dobře. Domácí herně určitě nepropadli, ale i přesto pošesté v sezóně prohráli před vlastním publikem. Přitom do poločasu ještě vedli.

SMC byl v první půli o něco aktivnějším celkem, častěji se dostával do šancí, častěji i střílel. Ve 13. minutě vyslal nebezpečný pokus z levé strany Koita, gólman Pouplin mu ale pokus zneškodnit dokázal. O pár chvil později zpoza vápna vypálil Kanté, ovšem jeho střela skončila pouze nad bránou.

Ve 32. minutě se OGC ujal vedení. Bauthéac měl k dispozici standardku z velmi slušné pozice a míč dokázal namířit přes zeď k bližší tyčce. Brankář Vercoutre stačil konečky prstů zasáhnout a vyrazil střelu do tyčky, od ní se však balón odrazil k úplně volnému Amavimu, jenž zamířil do prázdné brány.

Domácí se však nevzdali a o sedm minut později dokázali vyrovnat. Nangise v šestnáctce podrazil Gomis a kopala se penalta, kterou bez větších potíží proměnil Duhamel. A ve 45. minutě otočili vedení na svou stranu, když Nangis skvěle zapracoval na hranici vápna a zamířil po zemi přesně k tyči.

Svěřenci Clauda Puela se po přestávce zlepšili. Hrozil především jediný typický hrot Pléa, který v 57. minutě otestoval pozornost Vercoutreho. O pět minut později také Nice zahrávalo penaltu. Nangis si ve vápně počínal nešetrně proti Pléovi, takže sudí Turpin opět ukázal na bílý puntík, ze kterého se Bauthéac nezmýlil.

Zápas nakonec v 74. minutě rozhodl Pléa, na něj domácí obrana tak trochu zapomněla a on se z blízkosti proti Vercoutremu prosadil. Caen se již vyrovnat nepodařilo, naopak soupeř mohl dávno rozhodnout o svém vítězství, jenže Bodmer v závěru pálil mimo, Hult v nastavení selhal na Vercoutrem a to samé platilo i o Eyssericovi.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele