28. kolo
07.03.2015 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Girondins Bordeaux 1:2

Díky proměněné penaltě z poslední minuty nastavení si Bordeaux připsalo cenné tři body, a zároveň vystavilo stopku rozjetému Caen.

Jenže kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby nebyl po půlhodině hry vyloučen domácí Lenny Nangis. Svěřenci Willyho Sagnola pak na hřišti dominovali, ovšem gólově svou převahu zúročili až po sedmdesáti minutách hry. Nicolas Maurice-Belay poslal balon z levé strany na bližší tyč, kde se jej ujal Diego Rolán a připsal si osmou přesnou trefu v sezoně - 0:1.

Vedení hostům však vydrželo pouhé tři minuty. Thomas Lemar, jenž zrovna přišel na hřiště, zahrál rohový kop tak precizně, že tím dal Sloanu Privatovi ideální příležitost k tomu, aby se pořádně do balonu opřel hlavou a rozvilnil síť za Cédrikem Carrassem - 1:1. Les Girondins (včetně Jaroslava Plašila) byli poté víceméně neškodní.

Až do páté minuty nastaveného času, kdy v pokutovém území zahrál rukou Dennis Appiah. K nařízené penaltě se postavil Rolán, a protože si Rémy Vercoutre vybral opačnou stranu branky, mohli hosté začít slavit šťastné vítězství, díky kterému se stále udržují na předních příčkách tabulky. Caen je čtrnácté. A je otázka, jestli i přes tuto prohru dokáže navázat na předchozí vynikající výsledky. Příští týden proti Lorientu by se to týmu Patrice Garandeho určitě mohlo podařit.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele