7. kolo
24.09.2014 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - FC Nantes 0:0

Bastia se v utkání s Nantes musela vypořádat s pokutovým kopem nebo červenou kartou, ale i tak dokázala urvat alespoň bod. Pro Kanárky je bezbranková remíza vlastně málo, neboť proti oslabenému soupeři mohla vytěžit daleko více. Oba týmy alespoň může těšit přece jenom nějaký ten posun v tabulce o příčku výše.

Ostatně jako většina duelů na korsické půdě, i tentokráte v Bastii mohly rozhodnout o vítězi jen některé klíčové momenty. A ten jeden z nich byl k vidění v závěru první půle. Sudí Chapron posoudil skluz Peybernese na N'Koudoua ve vápně jako nedovolený a nařídil pokutový kop proti domácímu mužstvu.

Výrok hlavního arbitra se ale evidentně nelíbil Cahuzacovi, který mu vynadal z plných plic, a tak musel odejít předčasně pod sprchy. Poté už to byl jen souboj mezi gólmanem Aréolou a exekutorem penalty Alhadhurem. Nantský záložník mířil ze svého pohledu k levé tyči, tenhle záměr mu ovšem domácí muž v rukavicích vystihl.

Hosté byli po přestávce lepším týmem, avšak výraznější tlak na Bastii si nevytvořili. V 68. minutě nacentroval z pravé strany Cissokho na zadní tyč, kde se objevili hned dva naprosto volní spoluhráči, jenže střílející Bedoya míč dost špatně trefil, takže do vedení svůj tým nakonec nedostal.

Bylo vidět, že svěřenci Clauda Makélélého nechtěli především riskovat a oslabeni se soustředili hlavně na zisk remízy. Nantes se v 77. minutě dostalo ještě k jedné příležitosti, ale z ní rovněž nedokázalo skórovat. Bammou nedokázal potrestat chybu obránce Romarica a pálil na bližší tyč jen do Aréoly.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bastia doma neprohrává, Nantes je zase venku poloviční, no za ten kurz to stojí za zkoušku - 2:1

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele