11. kolo
25.10.2014 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

SC Bastia - AS Monaco 1:3

AS Monaco porazilo Bastii a vyhouplo se na šesté místo. Zato Korsičané zabředli do sestupových vod.

Svěřenci Leonarda Jardima uhráli v týdnu bezbrankovou remízu s Benfikou. Nyní ale vstřelili první gól hned po pěti minutách hry. Yannick Ferreira-Carrasco poslal za domácí obranu nádherný balon Valére Germainovi, kterému vlastně nezbylo nic jiného než skórovat - 0:1. Knížecí klub má ale v současné době dost zraněných hráčů, takže musí využívat mladých, nicméně nezkušených nadějí.

Toho využili fotbalisté Bastie ve 22. minutě, kdy se pustili po ztrátě míče do brejku. V závěru centroval před branku Francois Kamano a Christopher Maboulou se musel pořádně položit do vzduchu, aby balon hlavou zasáhl. Povedlo se, a tak bylo srovnáno na 1:1. Ještě do poločasu střílel Ferreira-Carrassco, ale nad břevno.

A pak přišly na řadu dva výborně zahrané rohové kopy. Ricardo Carvalho však neuspěl, a když už pak Lacina Traoré přeci jen Alphonsa Aréolu překonal, na brankové čáře jej zastoupil Julian Palmieri. Do šaten se tedy šlo za remízového stavu, ale po přestávce se ukázalo, že jsou to hosté, kdo jde více za vítězstvím.

Na vedoucí branku si ale museli počkat až do 78. minuty. Ferreira-Carrasco centroval na Geoffreyho Kondogbiu, jehož hlavička byla jak efektní, tak efektivní - 1:2. No, a v 85. minutě se prosadil i sám Yannick Ferreira-Carrasco, když z dorážky korunoval své povedené vystoupení v tomto utkání - 1:3. Claude Makélélé tak bude mít vedení klubu co vysvětlovat, zatímco jeho protějšek si zase na nějakou dobu majitele monackého klubu Dmitryho Rybolovleva udobřil.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědav na ASM.

Tip: 02.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele