2. kolo
16.08.2014 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RC Lens - EA Guingamp 0:1

Guingamp si proti Lens zajistil vítězství až v nastaveném čase.

Oba soupeři v minulém kole prohráli a jako první si na to zřejmě vzpomněli hosté, nicméně střela Christopha Mandanneho směřovala vedle. Z odpovědí přispěchal domácí Lemoigne. Sice obstřelil brankáře Samassu, ale s ním i samotnou branku. Nasledně chybovala obrana Lens, avšak Claudio Beauvue trefil jenom boční síť.

Ještě před pauzou měli hráči klubu, za nějž kdysi nastupoval i Vladimír Šmicer, opravdu velkou příležitost. Alharbi El Jadeyaoui přihrál Adamo Coulibalymu, který vyslal na Mamadoua Samassu pokus se vskutku gólovými parametry, nicméně malijský reprezentant na poslední chvíli vytáhl střelu alespoň na tyč.

Z následného rohového kopu musel vypomoci Maxime Baca, jenž vykopl z brankové čáry střelu Pierricka Valdivii. Ve druhé půli se na brankové příležitosti muselo čekat až do jejího samotného závěru. Nejprve z výborné pozice mířil po zpětné přihrávce vedle mladý Belgičan Baptiste Guillaume, který měl v zápětí ještě dobrou příležitost hlavou. Míč Samassa vyrazil jen k dobíhajícímu Cyprienovi. Jenže ani tento střídající hráč netrefil zařízení.

V první minutě nastaveného času se podobná situace odehrála i na druhé straně hřiště. Rudy Riou neudržel střelu Mustafy Yatabarého a Ladislas Douniama neměl s dorážkou sebemenší potíž - 0:1. Kromě toho, že tato branka zajistila týmu Jocelyna Gourvenneca tři body, byla zároveň třístou, kterou Guingamp vstřelil v Ligue 1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele