14. kolo
22.11.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Stade Reims 0:0

Souboj dvou týmů ze středu tabulky dopadl docela očekávanou remízou - ani domácí Nice, ani hostující Remeš se prosadit nedokázaly a rozešly se tak s výsledkem 0:0. Litovat mohou především Puelovi Les Aiglons, kteří byli v Allianz Rivieře lepším týmem.

Nice se v posledních týdnech potýká se špatnou formou, po drtivé výhře nad Guingampem (7:2) v 11. kole prohrálo s Lyonem a Guingampem a vypadlo z ligového poháru, dnes však začalo velice dobře. Postaral se o to zejména argentinský forvard Darío Cvitanich, který ve 21. minutě po skvělém centru Alexy Bosettiho těsně přestřelil.

Cvitanichova přítomnost způsobovala obrovské problémy oběma remešským stoperům - jak Mickaël Tacalfred, tak Antoine Conte nevěděli, co si s ním počít. Domácí fanoušci tak mohou litovat, že si zkušený šutér dnes zapomněl střelecké kopačky. Po půlhodině hry mohl skórovat po Gomisově přímém kopu, jeho hlavička však brankáře Johnny Placideho příliš nepotrápila.

Na druhé straně se Remeš pokoušela útočit zejména po pravé straně, levý bek Nice Jordan Amavi však potvrzoval letošní fantastickou formu a soupeře k ničemu nepouštěl. Ve 41. minutě dokonce skvělým obranným zákrokem obral o gól Nicolase de Prévilleho. Teprve po změně stran se hosté dostali do skutečné šance - Mandiho krásný pas našel Bourillona, který však z ideální pozice mířil nepochopitelně mimo.

Jinak se hrálo především před Placideho brankou. S blížícím se závěrem utkání převzal roli nejvýraznějšího muže na hřišti domácí záložník Niklas Hult, hostující defenziva však jeho atakům úspěšně odolávala. Když pak v 80. minutě Placide včasným výběhem zabránil ve skórování Valentinu Eyssericovi, rozešly se oba týmy nic neřešící remízou.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele