24. kolo
08.02.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Nantes 0:0

Souboj mezi Nice a Nantes o to, kdo by se mohl přiblížit pohárovým příčkám, dopadl nakonec nerozhodně. Domácí byli na hřišti určitě lepším týmem, dokonce jim ve 42. minutě nebyla uznána branka, která asi platit měla, a naopak Kanárci můžou být s konečným bodem nadmíru spokojeni.

Oba sousedy v tabulce dělilo jen horší skóre a ani po vzájemném střetnutí se na tomhle faktu nic nezměnilo. Oba mají stále reálnou šanci postoupit do Evropské ligy, je ovšem pravda, že jen vítězství by je jejich cílům aktuálně přiblížilo. S lepší formou vstupovalo do zápasu Nice, které neprohrálo čtyřikrát v řadě.

V 18. minutě si Carlos Eduardo naběhl na pas Paluna, odcentroval pak na Diawaru, jemuž se ale střela nepovedla a zamířil jen nad branku. Ve 25. minutě Genevois vymyslel šanci pro Hulta, jenže ani on v koncovce neuspěl, neboť jeho pokus z branky vyhlavičkoval dobře postavený Cissokho.

Les Aiglons byli i nadále lepším týmem a tři minuty před přestávkou jim možná trošku uškodili rozhodčí. Je ale pravda, že situace byla dost těsná a také těžká na posouzení. Eysseric poslal centr na hlavu Carlose Eduarda, ten hlavou z blízkosti uklidil míč za záda Rioua, ale dle názoru sudích se nacházel v ofsajdu.

Ani ve druhém poločase Nice neustoupilo z aktivní hry. V 62. minutě Bauthéac nabil na střelu Eyssericovi, ten vypálil z první po zemi, nicméně jeho pokus minul Riouovu branku o kousek. O čtyři minuty později N'Koudou vypomohl Amavimu, ten pak zleva přihrál do středu vápna na Pléu, jenž však trefil jen skluzujícího obránce Cissokha.

Do další příležitosti dostal Bosetti, který nahradil Carlose Eduarda, pěknou pozici mu vytvořil Eysseric, jakmile obešel Alhadhura, jenže následná střela zamířila přímo do rukavic Rioua. Nantes zahrozilo až v závěru dvakrát Veretoutem. V 87. minutě nezamířil přesně z přímého kopu a poté jeho skákavý pokus lapil brankář Hassen.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele