27. kolo
01.03.2015 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - OGC Nice 2:1

Montpellier navázal na poslední vítězství v Guingampu, doma skolil Nice 2:1 a je už opravdu velmi blízko pohárovým příčkám. Nice naopak protáhlo své čekání na ligovou výhru už na pět zápasů a podruhé v řadě nedokázalo ani bodovat. Hosté přitom po penaltě Bauthéace vedli, domácí však zásluhou Daba a Lucase Barriose stav otočili.

Svěřenci Rollanda Courbise bojují ve společnosti Monaka, St. Étienne a Bordeaux o Evropskou ligu, a to zcela zaslouženě. Za posledních jedenáct zápasů totiž prohráli jen jednou jedinkrát, a to navíc mají k dispozici ještě zápas s Monakem k dobru. Tentokráte před vlastními fanoušky svého soupeře skolili počtvrté za sebou.

Nice se opravdu na tohoto protivníka moc nedaří, avšak do zápasu vstoupilo aktivně. V 7. minutě se svou střelou prezentoval Carlos Eduardo, o chvilku později také Pléa, ale ani jeden z nich neuspěl. Ve 35. minutě se dočkalo vedení, neboť sudí Buquet nařídil pokutový kop za faul Deplagneho na Hulta.

Bauthéac pak s jeho proměněním neměl větší potíže, brankář Jourdren skočil ke své pravé tyčce ze svého pohledu, takže hostující záložník uklidil balón k té druhé. Ve 44. minutě však MHSC z ničeho nic srovnal. Mounierův pas z levé strany skončil u domácího odchovance Daba, který pak z blízkosti propálil gólmana Hassena.

Domácí si po přestávce vytvořili velkou příležitost, Lucas Barrios nádherně uvolnil Mouniera, který měl velký prostor, aby přesně zakončil, jenže zamířil opravdu trestuhodně mimo. V 66. minutě nakonec Montpellier přidal rozhodující zásah. Camara se sice před Hassanem neprosadil, ale Lucas Barris z dorážky do odkryté branky ano.

Les Aiglons na tohle inkasování reagovat už nedokázali, prakticky se do blízkosti Jourdrenovy svatyně nedostali. Naopak to byl soupeř, který mohl tři body pojistit. Nebezpečný byl především Camara v 71. a 85. minutě, v obou šancích ho však dokázal vychytat pozorný Hassen.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele