27. kolo
28.02.2015 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Reims 1:1

Bordeaux v honbě za pohárovým umístěním opět mírně zaváhalo, když pouze remizovalo s Remeší. Hosté z výsledku určitě mít radost také nebudou, neboť mají na první nesestupovou pozici nadále jen tříbodový náskok.

V první šanci utkání se ocitl hostující útočník David N’Gog, ale Cédric Carrasso se nenechal vyvést z klidu a jeho příležitost zlikvidoval. A pak už přišla na řadu 18. minuta a s ní vedoucí branka Les Girondins. Ve výborné formě hrající Wahbi Khazri poslal z levé strany balon do vápna, kde si s ním podle představ neporadil obránce Remeše Antoine (nikoliv Antonio) Conte, a lednová posila Isaac Thelin mohla skórovat - 1:0.

Svěřenci Jean-Luka Vasseura se však nenechali zaskočit, postupně přebírali iniciativu, až se ve 32. minutě dočkali vyrovnávací trefy. Benjamin Moukandjo centroval z přímého kopu a hlavička Gaëtana Charbonniera zařídila ten zbytek - 1:1. Ještě do poločasu mohl Stade Chaban-Delmas znovu jásat. Kdyby ovšem Kossi Agassa nevychytal Isaaca Thelina poté, co mu balon precizně naservíroval Khazri.

Tuniský reprezentant se pak sám pokusil o svou osmou branku v sezoně, jenže rodák z Toga jeho přímému kopu v cestě do sítě opět zabránil. O poslední zaznamenání hodný moment tohoto duelu se v jeho závěru postaral Jaroslav Plašil, ale ani on na remešskou jedničku nevyzrál. Dělba bodů tedy nakonec asi zasloužená.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele