34. kolo
25.04.2015 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Metz 1:1

Dlouho, dlouho to vypadalo, že si Méty přípíší cenné vítězství. Jenže nakonec s Bordeaux uhrály pouze bod, který je v jejich situaci málo.

Svěřenci Willyho Sagnola znovu předvedli, že domácí utkání s postoupivšími týmy nepatří k jejich oblíbeným. Tato skutečnost se začala naplňovat po sedmadvaceti minutách hry, kdy si vzal Florent Malouda do parády nakrátko rozehraný rohový kop a po vynikající práci procedil balon na Ferjana Sassiho, jenž mířil přesně za Cédrica Carrassa - 0:1.

Vyrovnat mohl po změně stran mladičký útočník Enzo Crivelli, kterého ke skórování vyzval Diego Rolán. Anthony Mfa Mezui však včas zmenšil střelecký úhel, takže se útočící hráč zmohl jen na střelu vedle. V polovině druhé půle vystřihl krásné nůžky Henri Saivet, ale rozhodčí Sébastien Desiage po delší rozmluvě s asistentem nakonec gól neuznal.

Les Girondins se vyrovnávací branky přeci jen dočkali. V 83. minutě zahrával z úctyhodné vzdálenosti přímý kop Wahbi Khazri, a protože si strážce hostující svatyně Mezui nepočínal nejpřesvědčivěji, zatřepetal se mu kulatý předmět v síti. Méty tedy ztrácí osm bodů na záchranu, zatímco Bordeaux jakoby snad ani do té pohárové Evropy nechtělo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele