16. kolo
03.12.2014 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Metz - Girondins Bordeaux 0:0

Mety uhrály s Bordeaux remízu. A nutno dodat, že hosté s ní nakonec budou určitě velmi spokojení, přestože byli před tímto utkáním favoritem.

V prvním poločase však, pravda, svěřenci Willyho Sagnola dokázali skórovat. Nicméně protože Wahbi Khazri stál v momentě centru Diega Contenta v ofsajdu, nemohla branka pochopitelně platit. Mety doplácejí na to, že se poněkud zadrhnul Juan Falcón, který v úvodu sezoně předváděl velmi dobré výkony. A hlavně střílel góly.

V tomto duelu se jej tedy pokusil zastoupit Sjarhej Kryvec, ale neuspěl. To samé platí i o jeho spoluhráči Maloudovi. Na druhé straně se snažili překonat domácího brankáře Cheick Diabaté a Khazri, ovšem ani jejich pokusy nevyústily v góly. Dvě minuty před koncem to však byli domácí, kdo měl obrovskou příležitost ke vstřelení branky a s největší pravděpodobností i k zisku tří bodů.

Vždyť jaká situace se jeví býti gólovější, když ne penalta? Cédric Carrasso fauloval pronikajícího Modiba Maïgu a inkasoval jenom žlutou kartu, což bylo důležité, jelikož mohl zůstat v bráně. Exekuce se ujal zkušený Florent Malouda, jenže Carrasso vystihnul směr a střelu lapil. Diváci na Stade Municipal Saint-Symphorien tedy branku neviděli.

Zato viděli hráče s příjmením Carrasso na obou stranách hřiště, protože starší Cédric sledoval v protější svatyni svého mladšího bratra Johanna. Tihle brankářští sourozenci proti sobě nastoupili na nejvyšší úrovni vůbec poprvé. Opravdu kuriózní situace, ke kterým ovšem ve fotbale dochází. A protože tedy ani jeden z nich nepustil za svá záda ani jeden balon, zůstávají Mety dvanácté a Les Girondins zatím okupují čtvrtou pozici.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele