1. kolo
09.08.2014 21:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - SM Caen 0:3

Évian Thonon Gaillard načal svou čtvrtou sezónu v nejvyšší soutěži dost mizerným způsobem. Katastrofální první půli využil nováček z Caen naprosto ve svůj prospěch, ujal se vedení 3:0 a to v dějství druhém udržoval pohodlně až do závěrečného hvizdu. Jako první skóroval Kanté, po něm se pak dvakrát trefil Duhamel.

Domácím se v tomhle utkání nevydařilo vůbec, ale opravdu vůbec nic. Defenzíva nefungovala, ofenzíva pro jistotu ani neexistovala. Pokud by svěřenci Pascala Dupraze předváděli podobný fotbal až do konce sezóny, s jejich záchranou, která se za poslední dva roky rodila dost ztěžka, by tentokráte určitě nevyšla.

První poločas vlastně nabídl tři šance, které Caen proměnilo efektivně vždy v branku. Už ve 12. minutě se hosté prosadili poprvé, když Kanté využil přihrávky Nangise, jenž parádně zapracoval na levé straně. Poté již na scénu přišel loni nejlepší střelec Ligue 2 a zajistil svému týmu klidné vítězství.

Duhamel během 137 utkání ve druhé lize zaznamenal 57 zásahů, z toho v minulém ročníku 24 tref. V nejvyšší soutěži nyní debutoval a nezdá se, že by měl problém s přechodem o level výše. Nangisovu střelu ze 32. minuty dokázal gólman Hansen vyrazit před sebe, s dorážkou si už ovšem neporadil.

Třetí gól přidal SMC záhy, Raspentino zprava nacentroval na bližší tyč, odkud uklidil míč za bezmocně přihlížejícího Hansena podruhé Duhamel. Druhá půle už změnu skóre nepřinesla, byť si na Hansena chtěli vyšlápnout Nangis i Féret. Évian zahrozil Koném a Nielsenem, ale ani jeden z nich neuspěl v koncovce.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rada pro borce z Evianu.Jestli se nechcete zachranovat v posledním kole stejm´ě jako v minulém ročníku ,tak vám doporučuju vyhrát.A poprosil bych mín vydrbu.Já vím sázkovky vás za to mají rády ,ale my sázkaři ne.Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Caen

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 3.kole udělají PSG a pujdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele