36. kolo
04.05.2014 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Girondins Bordeaux 0:1

Francouzská Ligue 1 zná druhého sestupujícího - k Ajacciu se po dnešku přidává i Valenciennes. Jeho osud stvrdila těsná domácí prohra s Bordeaux, kterou jedinou brankou zajistil Julien Faubert. Po osmi letech tak normandské dobrodružství v nejvyšší soutěži končí..

Ze začátku přitom vše vypadalo docela nadějně, to když se k první šanci po deseti minutách dostal Maor Melikson. A šance to nebyla ledajaká - pronikajícího Majeeda Warise fauloval ve vápně Lamine Sané a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Carrasso však odhadl směr střely a Meliksonův pokus zlikvidoval.

Poté však převzalo otěže lehce favorizované Bordeaux a brzy začalo působit sebevědomějším a nebezpečnějším dojmem. Diego Rolán dokonce nastřelil tyč, Sané pak hlavou po Serticově pasu dokonce dotlačil míč do sítě, gól však nebyl uznán pro ofsajd. Na druhé straně musel Carrasso pohotovým zákrokem vykopávat Warisovu šanci po Materově pasu, domácí gólman Macedo Novaes se zase zapotil po ráně Cheicka Diabatého.

Obrovitý malijský forvard narazil na brazilského gólmana i v první šanci krátce po změně stran; Diabaté měl následně ještě jednu šanci, jeho hlavička se však pouze otřela o zadní tyč. Definitivní podobu výsledku tak musel dát až zkušený Faubert - univerzální záložník si naběhl na Serticův míč za obranu, utekl svým strážcům a pohodlně zakončil za záda zkoprnělého Novaese.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele