12. kolo
02.11.2013 20:00 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Stade Reims - SC Bastia 4:2

Nejenže Remeš šlape zatím skvěle v zadních liniích, daří se jí v poslední době poměrně dobře i směrem dopředu. Čtyři góly vstřelila vůbec poprvé v sezóně, připsala si na své konto své čtvrté vítězství v sezóně a posunula se dokonce na šesté místo v tabulce. Bastia naopak venku prohrála letos už popáté.

První branky se domácí dočkali ve 25. minutě. Fortes proběhl podél levé strany, nabil za vápnem De Prévillemu, jehož přízemní pumelice skončila za zády gólmana Landreaua. Následně byl na očích i sudí Turpin, na jedné straně upadl ve vápně Khazri, na druhé De Préville, ovšem ani v jednom případě se penalta nekopala.

Ve 42. minutě však Turpin do píšťalky hvízdnout musel, faul Sablého na pronikajícího Ayitého ve vápně byl více než jasný. Z bílého puntíku se tak nemýlil Krychowiak. Korsičané se dostali do hry záhy po přestávce. Hned zkraje dobře pálil Keseru, z následného rohového kopu Khazriho už hlavou skóroval Romaric.

U třetí branky domácího celku udělal obrovskou hrubici zkušený Landreau. Ten vyběhl proti míči, bohužel pro něj ho ale do rukavic nesebral, a tak se odrazil k Onianguému, jehož krásná dělovka zapadla přesně pod břevno. Když devět minut před koncem navýšil náskok Atar, o vítězi bylo rozhodnuto.

Hosté dokázali v závěru snížit zásluhou Khazriho. Byl to zřejmě nejhezčí moment svěřenců kouče Frédérica Hantze, který ovšem pouze kosmeticky upravil konečné skóre. Hostující záložník převzal exekuci přímého kopu z levé strany, vystřelil z první a parádní kroucená střela skončila přesně u vzdálenější tyčky.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
noustres

plichta nebo under

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele