17. kolo
07.12.2013 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - OGC Nice 1:0

Fotbalisté Remeše zvládli velmi důležitý souboj o šest bodů s konkurenčním Nice díky brance ve třetí nastavené minutě a s pětadvaceti body se posunuli na šesté místo tabulky těsně za příčky zajišťující evropské poháry. Naopak Nice zaváhalo v boji o záchranu i přesto, že předvedlo velmi dobrý výkon v defenzivní činnosti. Ve francouzské nejvyšší soutěži je se sedmnácti body až šestnácté a opět se lehce přiblížilo sestupovým příčkám.

Hrdinou utkání se stal Gaëtan Charbonnier, který nakonec přisoudil svému výběru všechny tři body. Utkání nebylo příliš bohaté na vyložené příležitosti a ofenzivní podívanou si diváci užít rozhodně nemohli. Do první větší šance tohoto duelu se dostali hosté na konci úvodní desetiminutovky, kdy Cvitanich uvolnil v pokutovém území narážečkou Bruinse a ten vystřelil k levé tyči, ovšem brankář Agassa si připsal dobrý zákrok.

Po necelé půlhodině hry byl blízko vedoucí brance opět Bruins. Po centru Brülse a následném sklepnutí Cvitaniche pálil z voleje a jen o pár decimetrů minul prostor mezi třemi tyčemi. Herně bylo utkání velmi vyrovnané a spíše se bojovalo o míč ve středu hřiště, vyložené příležitosti však měli pouze hosté. Dvacet minut před koncem se ocitl Bodmer tváří v tvář Agassovi, domácí gólman robinsonádou jeho pokus fantasticky vyrazil.

Nice tlačilo až do závěrečných minut a vůbec si nepřipouštělo, že by mohlo prohrát. V 86. minutě pálil z hranice pokutového území zcela osamocen Eysseric a Agassa naprosto zázračným zásahem zabránil brance. Krutý osud potkal hosty v úplně poslední minutě, kdy je Charbonnier potrestal za jejich neproduktivitu. Po tečované střele vyrazil brankář Veronese balón jen před sebe na volného Mandiho, který poslal lahůdku před prázdnou branku právě Charbonnierovi a domácí stadion vybouchl radostí.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reims zalovil v odpadkovém koši Montpellieru a až po tomhle zápase si můžou říct, že se jim to alespoň trochu vyplatilo....jinak Reims zatím docela překvapuje letos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele