36. kolo
04.05.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - Évian Thonon Gaillard 1:0

Évian Thonon Gaillard je po nejtěsnější možné porážce na půdě Remeše v bezprostředním ohrožení sestupu, neboť osmnácté Sochaux se mu přiblížilo po vítězství nad Nice na rozdíl jediného bodu. Domácí naopak díky brance Princeho Onianguého ukončili osmizápasové čekání na vítězství.

Hosté přijížděli do Champagne-Ardenne s nelichotivou bilancí pouhé jedné výhry z posledních dvanácti venkovních utkání a tuhle bilanci se jim ani tentokráte vylepšit nepodařilo. Jejich soupeř byl přece jenom o něco lepším týmem, bylo vidět, že hlad po třech bodech byl po skoro dvou měsících hodně velký.

Nejprve ohrozil évianského brankáře Hansena svou střelou z dálky de Préville. Ayité byl poté díky přímému kopu úvodnímu gólu už opravdu blízko, ale trefil k jeho smůle tyčku. Nakonec se ze vstřelené branky radovali domácí ve 30. minutě. Krychowiak se vřítil do vápna, odtud míč přenechal patičkou Mandimu, jehož pas na skórujícího Onianguého byl více než přesný.

Navýšit náskok mohl ze dvou příležitostí Ayité, ovšem v koncovce úspěšný nebyl. ÉTG zahrozil v první půli prakticky z jediné sporadické šance, Rubénova hlavička nadělala velké starosti brankáři Agassovi. Jinak byl stále více v pohotovosti jeho protikolega Hansen, například při nebezpečném pokusu z vápna od Fortese.

V 83. minutě měli hosté velkou příležitost na vyrovnání. Po Agassově faulu ve vápně se chopil pokutového kopu Mongongu, nicméně domácí muž v rukavicích směr jeho střely vystihl. Zmar v koncovce pak potvrdili i náhradníci Benezet s Abarouai, jež oba dokázal vychytat skvělý Agassa.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele