30. kolo
22.03.2014 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SC Bastia - Stade Reims 2:0

Bastia zvládla domácí utkání s Remeší, přestože téměř dvacet minut hrála o deseti.

Na Korsice padla úvodní branka hned v 9. minutě poté, co Romarikovu střelu Kossi Agassa jen vyrazil před sebe a navrátilec do sestavy Florian Raspentino reagoval rychleji, než obránce Remeše Aissa Mandi - 1:0. Následně solidně vypálil Floyd Ayité, ale branka z toho nebyla. Ty totiž padaly výhradně do branky celku z pevniny.

Dohromady byly dvě, přičemž ta druhá přinesla domácím radost ve 42. minutě. Mickaël Tacalfred chyboval, míče se zmocnil Raspentino, ale nechrtil a vyzval ke skórování belgického kolegu Gianniho Bruna, který nabídkou nepohrdl a placírkou poslal balon za Agassu - 2:0. Dvaadvacetiletý útočník se tak stal nejlepším střelcem Bastie, a kdo ví, možná se podívá v červnu do Brazílie, protože zatím prošel všemi reprezentačními výběry své země. A s velkou pravděpodobností by tam zůstal až do července, protože Belgie má po mnoha letech k dispozici opravdu vynikající hráče, jejichž kvalitu může Marku Wilmotsovi řada ostatních evropských koučů závidět.

Ale ještě na moment zpět k zápasu Bastia - Remeš. Tam se o korekci výsledku pokoušel už ve druhém poločase hlavou Mads Albaek, ale mířil těsně vedle. Po pětasedmdesáti minutách zamířil do šaten domácí Sambou Yatabaré, protože obtiskl svou kopačku do tváře Gaëtana Courteta. Početní výhodu však hosté ve svůj prospěch nepřetavili.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

REIMS neprohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele