16. kolo
03.12.2013 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

OGC Nice - AS Monaco 0:3

Monaco přejelo Nice a pojistilo si třetí místo.

I bez Falcaa dovede knížecí klub střílet góly. O ten první se postaral James Rodríguez z ostrého úhlu, a to už v 5. minutě. Navázal tak na svou trefu z minulého kola, kdy z přímého kopu pokořil Rennes. Vypadá to, že si talentovaný Kolumbijec na Ligue 1 konečně přivykl. No, a neuběhlo ani dvacet minut a náhradní gólman Luca Veronese lovil míč ze sítě znovu.

Mladíček Anthony Martial, nejmladší střelec tohoto ročníku, centroval na Emmanuela Riviéra, jehož hlavička se snesla do branky - 0:2. Záhy měl ke srovnání blízko Dario Cvitanich, ale Danijel Subašić jeho pokus lapil. Ihned po změně stran jen těsně minula branku hlavička Mathieua Bodmera.

V 67. minutě se obranou Nice prosmýkl Martial, ovšem Rodríguez, jenž si v zápase připsal celkem šest střel na branku, si druhý gól nepřipsal. I ostatní snahy hostujícího celku mířily víceméně vedle. Až přišla 89. minuta a s ní ledabilé počínání Mathieu Bodmara, který si příliš předkopl balon na hranici vlastního pokutového území. Štírek Lucas Ocampos se jej proto snadno zmocnil a vydal se vstříc třetímu přesnému zásahu.

Na novém stadionu se tedy hráčům Nice zrovna dvakrát nedaří, a proto budou chtít naplno bodovat v příštím kole v Remeši. To Monaco si zajede na hřiště předposledního Ajaccia, ovšem korsická půda může být nevyzpytatelná i pro jasného favorita. Přesvědčit se o tom mohl kupříkladu Lyon či Montpellier.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Sotuen

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Sotuen

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele