14. kolo
23.11.2013 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - EA Guingamp 1:1

Suverénně největší specialista Ligue 1 na získávání remíz Montpellier opět nezklamal, proti Guingampu si připsal svůj devátý nerozhodný výsledek v sezóně a dál zůstává na nevalném šestnáctém místě. Cabellův parádní zásah ze druhé půle nebyl dostačující, soupeř díky proměněné penaltě Giresseho nakonec vyrovnal.

Pro zkušeného kouče Jeana Fernandeze to byl premiérový 600. odtrénovaný zápas ve francouzské nejvyšší soutěži. Jenže po utkání rozhodně neměl co slavit. I když HSCM měl na hřišti očividnou převahu, šancí si v úvodní hodině hry vytvořil pramálo a komentovat se vlastně dá až poslední třetina střetnutí.

Poprvé bylo horko v 66. minutě. Stambouli se dostal po rohovém kopu k odraženému míči a vší silou ho z blízkosti napálil do branky. Střela měla takovou razanci, že se dvakrát odrazila od břevna a poskakovala na brankové čáře, ani opakované záběry neprokázaly, zda-li se balón dostal celým objemem za ní.

Je o pár chvil později se již domácí dočkali. Cabellova rána z třiceti pěti metrů jde slovy jen těžko popsat, francouzský záložník napálil míč z první a ten nádherným obloukem zapadl přesně pod břevno, kde jen marně natahoval rukavice sám překvapený brankář N'Dy Assembé. Tomuhle gólu krása rozhodně nechyběla.

V tu chvíli i Guingamp musel vylézt z ulity. V 77. minutě Hilton z neopatrnosti spadl ve vápně zezadu na Mandanneho a sudí Jochem nařídil pokutový kop, který proměnil Giresse. Montpellier si v závěrečných momentech vytvořil ještě dvě příležitosti, nicméně Cabellova rána skončila vedle a Camara hlavou rovněž mezi tři tyče nezamířil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

10 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele