7. kolo
25.09.2013 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Reims 0:0

Tak jako dopadly oba vzájemné zápasy z loňské sezóny mezi Bordeaux a Remeší - tedy bezbrankovou remízou - skončilo i letošní první měření sil. Domácí tak pokračují v dost bídném startu do nové sezóny, poprvé od listopadu roku 2011 spadli na sestupové příčky. Remeš naopak prodloužila svou sérii neporazitelnosti už na šest utkání.

Hosté udělali oproti víkendovému utkání s Guingampem hned sedm změn v sestavě. Poprvé se v základu objevil Conte, zůstal tam naopak zřejmě nově se rodící článek Turan a po lehkém zranění se vrátil Krychowiak. Bordeauxský kouč Francis Gillot od začátku nasadil do hry Henriqueho, Orbána, Sertice i Jussieho.

Výsledek utkání už sám o sobě napovídá, že se o fotbal plný pohledných útočných akcí rozhodně nejednalo. Oba týmy si pevně držely své pozice, bojovaly o střed hřiště. Prakticky jedinou možnost celé první půle měl jen remešský Courtet, který z vápna střelou z voleje zamířil pouze mimo.

Gillot musel během přestávky logicky mužstvo povzbudit, a pokoušel se tak střídáním. Na place už zlobili Diabaté s Traorém, kteří hru přece jenom oživit pomohli. Těžko se domácím prosazovalo vůči perfektně sehranému stoperskému duu Weber - Tacalfred, proto alespoň zkoušeli střílet tak jako třeba Sertic, jenž však bránu netrefil.

Gólman Agassa musel opravdicky zasahovat až vůči pokusu Maurice-Belaye po hodině hry, na druhé straně pět minut před koncem neuspěl ve své šanci de Préville. Poslední možnost, jak rozhodnout utkání, měl v 88. minutě Diabaté, jenže jeho hlavičku fantasticky zlikvidoval ve skvělé formě hrající Agassa.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele