31. kolo
29.03.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Girondins Bordeaux 0:0

Hráči Nantes i Bordeaux jakoby uznali, že místo v pohárové Evropě si zřejmě zaslouží jiní.

Hned ve 2. minutě to byla v pokutovém území hostů parádní hlavičkovaná, kterou zakončil nepřesnou střelou Alejandro Bedoya. Po necelé půlhodině hry zaváhal Henrique, brazilský obránce ve službách Les Girondis, jehož malou domů vystihl číhající Bedoya, ale Cédric Carrasso předvedl první ze svých parádních zákroků.

Pak to byl pravý obránce Issa Cissokho, kdo si usmyslel, že dá gól. Tak se prostě proběhnul po pravé straně hřiště, ale znovu narazil na zeď jménem Cédric Carrasso. Po změně stran domácí nadále tlačili. K přímému kopu se postavil Serge Gakpé, povedlo se mu balon dostat přes zeď, ale do sítě už nikoliv, jelikož proti byla jedna z dobře postavených tyčí Carrassovy branky. Nedlouho poté se hlavou neprosadil ani v minulém kole skórující Koffi Djidji.

Bordeaux si vypracovalo jakés takés příležitosti až po sedmdesáti minutách. Nicolas Maurice-Belay však narazil na obránce Vizcarronda a Guillauma Hoaraua zase vychytal Maxime Dupé. A když pak v samotném závěru utkání vyrobil minelu Ludovic Sané, Serge Gakpé znovu ztroskotal na vynikajícím Carrassovi, jenž udržel svůj tým o tři body před Les Canaris.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele