15. kolo
30.11.2013 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - FC Nantes 1:0

Nadále platí, že FC Nantes v Guingampu v tomto tisíciletí ještě nevyhrálo, což za současné konstelace znamená, že přepustilo pátou pozici v tabulce lepšícímu se ASSE.

Všechno ale mohlo být jinak, kdyby v úvodu utkání Alejandro Bedoya vystřelil. Útočník hostujícího celku však místo toho přihrával Filipu Djordjevićovi, aby jeho střelu zablokovat Christophe Kerbrat. Na jediný gól zápasu se čekalo něco málo přes hodinu hry, kdy centroval Douniama a Younousse Sankharé překonal hlavičkou Rémyho Rioua - 1:0.

V nastavení mohl vyrovnat Djordjević, ovšem jeho lob z kraje pokutového území branku domácích přeletěl. Srbský forvard tedy devátou trefu v sezoně nepřidal, díky čemuž se z výhry radoval Guingamp, přestože v jeho sestavě nenastoupil nejlepší střelec Mustapha Yatabaré.

Oba soupeři se tak nacházejí hned vedle sebe na šestém, resp. sedmém místě, přičemž svěřenci Michela Der Zakariana mají k dobru pouhý bodík, ale před sebou zápas proti Valenciennes, kterému se zatím příliš nedaří. Zato Guingamp si, opět v domácím prostředí, bude chtít vyšlápnout na Bordeaux.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.Tady pánum bookmakerum tip nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Měli pravdu buzeranti .No nic jedeme dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele