30. kolo
23.03.2014 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - Lille OSC 1:1

Fotbalisté Monaka nevyhráli šlágr kola proti Lille a ztrácejí na vedoucí příčku už deset bodů. Hosté rovněž nedisponují takovým náskokem na ostatní celky pod ním, čtvrté St. Étienne je jim vzdáleno na rozdíl pouhých tří bodů. Domácí nejprve poslal do vedení Mounir Obbadi, remízu 1:1 zajistil vyrovnávacím zásahem Divock Origi.

Knížecí klub vstoupil do utkání, jak nejlépe mohl. Kouč Claudio Ranieri se rozhodl nasadit do zálohy Obbadiho, který nahradil zraněného Joaa Moutinho, a udělal dobře. Mendes v 5. minutě ztratil míč, Berbatov následně poslal kolmici na Germaina, ten zleva skrz vápno našel volného Obbadiho, jenž propálil brankáře Enyeamu.

Dalším v pořadí, kdo ohrozil hostujícího gólmana, byl Toulalan, nicméně jeho střela z vápna skončila vedle. Následně se ale začaly více prosazovat také Dogy. Gueyeho volej ještě zlikvidoval pohotový Subašič, ve 39. minutě ale i on nakonec kapituloval. Po ose Kalou - Mendes se míč dostal k druhé tyčce, kde pohodlně zacílil Origi.

Druhý poločas byl z obou stran rovněž hodně vyrovnaný, gólových šancí zároveň moc nenabídl. Ve 49. minutě prostrčil Kalou chytře míč na Delaplaceho, ten se snažil z blízkosti překonat Subašiče, ale neuspěl. Monako zahrozilo v 70. minutě Berbatovem, jeho hlavička po rohovém kopu Obbadiho ale skončila jen nad.

Poslední možnost, jakou mohli domácí strhnout vítězství na svou stranu, měl na kopačce Kondogbia, ovšem s dalekonosným pokusem nenašel stanovený cíl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele