38. kolo
17.05.2014 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Girondins Bordeaux 1:1

Osmdesát bodů, takový je zisk druhého celku tabulky v této sezóně. Monako nejenže vytvořilo nový klubový rekord, ale splnilo hlavně to, co si před sezónou vytyčilo - tedy postup do Ligy mistrů. V závěrečném klání remizovalo 1:1 s Bordeaux, které skončilo na místě sedmém.

Do poklidného utkání, v němž šlo hlavně o to předvést divákům na závěr tohoto ročníku hlavně hezký fotbal a v němž sudí Tony Chapron uděloval jen jednu žlutou kartu, vstoupili lépe hosté. Hoarau, jenž v sestavě nahradil zraněného Diabatého, si naskočil na hranici pokutové značky na pas od Kaabouniho a přesně zacílil.

Následně se do zakončení dostal Berbatov, nicméně jeho gól nemohl být uznán pro hru rukou. Velké ovace si pak vysloužil gólman Roma, provizorní kapitán pouze na toto utkání, který po sezóně odchází do fotbalové důchodu. Těsně před přestávkou nechal trenér Ranieri devětatřicetiletého brankáře slavnostně vystřídat.

Ve druhé půli ohrozil hostujícího brankáře Carrassa dobře pálící Obbadi, zamířil však těsně nad, až nakonec v 64. minutě střídající Ocampos, jenž byl na hřišti teprve pár vteřin, vyrovnal po rohovém kopu Ferreiry Carrasca. V závěru hlavičkoval těsně mimo Abdennour, Ferreira Carrasco v poslední minutě orazítkoval břevno.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele