35. kolo
05.05.2013 14:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - OGC Nice 0:3

Fotbalisté Nice s přehledem zvítězili na půdě o nic hrajícího Rennes 3:0 a posunuli se na čtvrté místo tabulky. Na předkolo Ligu mistrů v tuto chvíli ztrácejí jen tři body. Všechny góly začaly padat až po přestávce, dvakrát přitom skóroval Darío Cvitanich. Oba týmy také zaznamenaly po jednom vyloučení.

První poločas nabídl celkem pohledný fotbal, avšak v brance se činili oba brankáři. Hostující Ospina se nejprve musel činit proti střele Diarry, v 18. minutě zase zasahoval vůči pokusu Doucourého. Costil na druhé straně likvidoval šanci Bruinse ze 17. minuty, Cvitanichova rána pravačkou skončila těsně vedle tyčky.

Až druhý poločas jinak nabídl vše podstatné. Skóre zápasu načala situace z 52. minuty. Digardův přímý kop vyrazil před sebe Costil, Bruins následně převzal ztracený balón, nacentroval na Pejčinoviče, který prodloužil na Cvitaniche a ten u tyčky přesně zacílil. Z kopce to přitom s Rennes šlo jen o pár minut později.

Mavinga totiž strčil do zad Cvitaniche a sudí Bastien ho nemilosrdně vysypal. V 71. minutě hosté přetavili přesilovku v druhý vstřelený gól. Diarra totiž ve vápně zahrál rukou, Cvitanich se postavil k rozehrání pokutového kopu a s přehledem ho proměnil. Šest minut před koncem bylo definitivně rozhodnuto.

V 84. minutě Bauthéac zvýšil na 3:0, jeho povedená střela z voleje nakonec přece jenom zapadla za záda Costila. Jedinou kaňkou na výkonu OGC je červená karta z 89. minuty, kterou obdržel Pejčinovič. Úplně zbytečně totiž zajel do Pitroipy, kterému se po tomto surovém zákroku nechtělo moc zvedat ze hřiště.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele