3. kolo
25.08.2012 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - Lille OSC 2:2

Fotbalisté Lille si po domácí remíze s Nancy a po porážce v Kodani ve 4. předkole Ligy mistrů nespravili chuť ani na hřišti Nice. I když domácí celek neměl doposud na kontě jediný vstřelený gól, proti Lille se dokázal prosadit díky Pejčinovičovi a Bauthéacovi hned dvakrát a to mu stačilo k zaslouženému a cennému bodu. Za hosty se prosadili Payet a Sidibe.

Dogy si vytvořili první šanci zápasu zhruba po deseti minutách hry, když si Gueye naběhl na perfektní pas od Rouxe, ale hostující záložník následně ztroskotal na pozorném brankáři Delleovi. O pár chvil později zase Payet svým centrem vybídl Rouxe, jenže jeho následná střela z první zamířila rovněž pouze mimo bránu, byť o malinký kousíček.

Tlak Lille pokračoval i nadále a Delle musel lapit nebezpečnou střelu Payeta z vápna. Útočný a pohledný fotbal byl k vidění i na druhé straně, Bosetti unikl ofsajdu o vlásek a postupoval sám na Landreaua. Ten však proti němu vytasil perfektní zákrok. Skórovat mohl také Dja Djedjé, avšak ani jeho hlavička Landreaua nepřekvapila.

Hosté se nakonec po výčtu několika neproměněných šancí ujali vedení ve 36. minutě. Balmont si dokázal udělat prostor, pak uvolnil Payeta, jenž konečně prostřelil gólmana Delleho. OGC přesto dokázalo ještě do konce poločasu srovnat, když si ve 43. minutě Pejčinovič naběhl u vzdálenější tyče na pas od Digarda a bylo vyřešeno.

Nice dokonce přidalo i druhou branku deset minut po přestávce. Meriem skvěle zakombinoval s Bosettim, míč nakonec doputoval až k Bauthéacovi, jenž z první krásně vymetl šibenici Landreauovy brány. Radost domácím borcům ale nevydržela dlouho, o čtyři minuty později se Sidibe zbavil jednoho ze svých strážců a pak překonal Delleho.

Ve zbývajících minutách se již skóre nikam nepoohnulo a ani výčet příležitostí nebyl nijak velký. LOSC přitom mohl na jihu Francie ještě dvakrát inkasovat a přijít tak i o ten jeden jediný bod. Nejprve pozornost Landreaua prověřil Civelli, hostující brankář ale jeho hlavičku polapil, poté se proti němu neprosadil ani Bauthéac střelou z přímého kopu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

www.facebook.com/LOSCCZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele