15. kolo
01.12.2012 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Sochaux 2:2

Fotbalisté Bordeaux nezvládli domácí utkání se zachraňujícím se Sochaux a po remíze tak opět ztratili nějaké ty body na vedoucí Lyon, na který v tuto chvíli ztrácejí šest bodů. Navíc se ve vyrovnaném čele tabulky odmítli dostat na třetí místo tabulky a remíza 2:2 je opravdu málo. Nicméně Sochaux vybojovalo velice cenný bod, a i když je stále na sestupovém osmnáctém místě s patnácti body, tak jednobodová ztráta na sedmnáctý Évian není hrozivá.

Přitom Bordeaux ukázalo vnitřní sílu a dokázalo během konce úvodního dějství a začátku druhého poločasu otočit z 0:1 na 2:1, jenže poté tři minuty před koncem inkasovalo a už nedokázalo najít odpověď. Do první šance zápasu se dostali už v 10. minutě domácí, kdy po rohovém kopu Jaroslava Plašila tečoval míč Benoit Tremoulinas, avšak brankář Simon Pouplin skvěle odvrátil na další rohový kop. Další šanci si Bordeaux vytvořilo po půlhodině hry.

Nicméně hlavička Nicolase Maurice-Belaye skončila těsně vedle hostující branky. Ihned na to padl vedoucí gól utkání. Po přímém volném kopu Boudebouze střílel Loïc Poujol a propálil brankáře Cedrica Carrassa. Nicméně za dalších sedm minut bylo srovnáno, když po kombinaci Yoana Gouffrana s Benoîtem Trémoulinasem přišel centr do vápna a Jérôme Roussillon si hlavou srazil míč do branky - 1:1.

Ihned po přestávce se k radosti domácích fanoušků dostali jejich miláčci do vedení. Po přihrávce Tremoulinase a následném centru Jussieho s přehledem k tyči zakončil z dvanácti metrů Gouffran. V 70. minutě mohli domácí definitivně rozhodnout, jenže po pasu Plašila a střele Gouffrana zasáhl opět brilantní Pouplin. Proto hosté nakonec z ničeho nic udeřili. V 87. minutě z přímého volného kopu z dvaceti metrů se prosadil Rafael Dias střelou do horního růžku a stanovil tak konečný stav 2:2.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele