17. kolo
12.12.2012 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - ES Troyes 2:0

Évian Thonon Gaillard si po výprasku z Paříže nyní ve vloženém kole spravil chuť a doma dokázal bez starostí skolit 2:0 nováčka Troyes. Oba týmy se nacházely před utkáním v sestupovém pásmu, domácí ovšem díky třem bodům nyní nakonec poskočili až na čtrnáctou příčku, zatímco hosté spadli na samotné dno. Oba góly ÉTG zařídil Cédric Barbosa.

Měly panovat kruté zimní podmínky, nakonec však předpověď počasí nebyla tak mizerná, aby se nedal fotbal hrát. Svěřenci kouče Jeana-Marca Furlana v Évianu nepředvedli vůbec dobrý výkon a už teď je jasné, že do podzimu se ze zóny prvoligové smrti nedostanou. Nebýt přitom výkonu brankáře Thurama-Uliena, možná by hosté odjížděli domů s ostudou.

První šanci zápasu si vytvořili domácí. Sagbo nádherně uvolnil Dja Djedjeho, jehož následná střela gólmana Thurama-Uliena nepřekvapila. O dvě minuty později musel být hostující muž v rukavicích znovu na pozoru, po Barbosově rohovém kopu hlavičkoval dobře Angoula, nicméně i v tomto případě si Thuram-Ulien dokázal poradit.

Skóre utkání načal po půlhodině hry Barbosa. Bérigaud si seběhl po pravé straně kolem obránců, poslal balón na svého spoluhráče, který pravačkou z voleje pohotově zacílil. Ani ve druhém dějství hosté svojí hru moc nezlepšili, naopak ihned po obrátce mohli podruhé inkasovat, avšak Barbosovu střelu z dálky zase zlikvidoval Thuram-Ulien.

Ve 49. minutě se souboj Barbosa - Thuram-Ulien opakoval přece jenom ještě jednou a i v této situaci byl úspěšnější druhý jmenovaný. V 62. minutě stačil ještě polapit pokus od Sagba, o osm minut později ovšem kapituloval podruhé. Khelifaova rána sice byla zablokována, ale dorážející Barbosa už s dotlačením míče za brankovou čáru problém neměl.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Veselac

existenční zápas pro Troyes,třeba překvapí...ale radši to budu jistit dvojtipem...tip X2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Sotuen

under 2,5 g

Reagovat
Kongo

Annecy nesestoupí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele