15. kolo
01.12.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - AS Nancy-Lorraine 1:1

Nancy v Annecy na hřišti tamního Évianu pouze remizovalo 1:1 a zůstává i nadále v hlubokých problémech, přikované ke dnu tabulky a s narůstající ztrátou na "bezpečnou" zónu.

Svěřenci Jeana Fernandeze se nicméně mohou utěšovat tím, že mají alespoň bod - utkání totiž z jejich strany rozhodně nevypadalo optimálně. V promrzlém Parc des Sports prohrávali po gólu Brice Dja Djédjého, který se trefil přesně "do šatny", což nalomené psychice Les Chardons zrovna nepomohlo. Jedenadvacetiletý Dja Djédjé je považován za jednoho z nejtalentovanějších hráčů země a dnes opět ukázal, proč tomu tak je - dvě minuty před pauzou totiž zmrazil hosty parádní dalekonosnou ránou, která zapadla za zkoprnělého Assembého - 1:0.

To byla první střela ÉTG na bránu, což o úrovni první půle vypovídá vše podstatné - ani Nancy si totiž příliš šancí nevypracovalo, ačkoliv spolupráce Karabouého s Bakarem snad brankou skončit mohla. V poločase to však i přes podprůměrný výkon vypadalo, že jsou domácí na dobré cestě za třetí výhrou ze čtyř utkání.

Nancy, které vyhrálo naposledy v 1. kole nad Brestem a prožívá tak nejhorší sérii bez výhry v historii klubu, se nicméně dokázalo o přestávce trochu oklepat a vyškrábnout zbytky poničené sebedůvěry, což se projevilo vyrovnávacím gólem už pět minut po opětovném rozehrání. Obránce Jordan Loties vtrhl do vápna a poslal přízemní pas Bakarovi, který sice netrefil, ale za ním číhající Mollo už dorážel úspěšně - 1:1.

Dá se říci, že nebýt právě Molla, mělo by Nancy (je-li to možné) ještě mnohem větší problémy - mladý křídelník se totiž gólem či nahrávkou podílel na 6 brankách klubu, který zatím dokázal skórovat pouze desetkrát. Dnes jeho trefa sice znamenala bod, ale to Nancy, zoufale čekajícímu na vítězství, příliš nepomáhá - ačkoliv mohlo být ještě hůře, kdyby Wass ve druhé půli smolně netrefil tyč.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele