5. kolo
15.09.2012 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

ES Troyes - Lille OSC 1:1

Lille se nedokázalo po reprezentační pauze úplně nejlépe vzpamatovat a předchozí porážku s PSG nenapravilo ani na půdě papírově nejodsuzovanějšího týmu Ligue 1 z Troyes. Nováček ligy získal za remízu 1:1 na své konto svůj druhý bod v sezóně, na první výhru však stále čeká. Vyrovnat se přitom domácím podařilo až v 88. minutě.

Troyes se soupeře vůbec nezaleklo, jako by mu vůbec nevadilo, že před dvěma lety triumfoval ve francouzské nejvyšší soutěži. Už v 9. minutě se dokonce rovlnila síť. Camus se sice trefil u bližší tyčky za záda gólmana Landreaua po centru od Faussuriera, avšak asistent rozhodčího mu už předtím odmával ofsajd.

Dogy si vytvořily svou první větší šanci zápasu až po půlhodině hry, hezky vypálil Debuchy, ale gólman Thuram-Ulien se mezi třemi tyčemi vyznamenal. Hosté se nakonec ujali vedení o osm minut později díky Payetovi, který si dokázal skvěle udělat prostor ve vápně a pravačkou tentokráte Thurama-Uliena překonal.

Těsně před obrátkou mohl Payet přidat dokonce i druhou trefu, hostující brankář byl ovšem v tomhle případě proti. Do druhého dějství naopak lépe vstoupilo Lille a pokračovalo za honbou pojišťující druhé trefy. Blízko tomu byl Roux, který po centru od Pedrettiho hlavičkoval smolně pro něj jen do tyčky.

Poté Troyes srovnalo hru a vytvořilo si několik slibných šancí. V té první se ocitl Obbadi, jemuž pozici vytvořil Marcos, který se dokázal zmocnit ztraceného míče, nicméně následnou Obbadiovu střelu z voleje vyčapal Landreau. Po něm se nedokázal trefit ani frustrovaný Bahebeck, který na plac přišel v 65. minutě.

V šestnáctce ho krásně vybídl Camus, Bahebeck si skvěle naskočil na jeho centr, hlavou pak ovšem zamířil trestuhodně vedle brány. Vše tak musel zachraňovat až střídající Sébastien Grax dvě minuty před koncem. Obrana Lille byla hodně laxní proti jeho vběhu do vápna po přihrávce od Darbiona a domácí forvard měl pak o to lehčí práci přesně zacílit.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele