37. kolo
18.05.2013 21:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - SC Bastia 1:2

Fotbalisté Nancy nezvládli závěrečná kola této sezóny a po hodně nečekané porážce 1:2 od Bastie se loučí s Ligue 1. Po bezbrankovém prvním poločase sice na Ilanovu trefu zareagoval vyrovnáním Puygrenier, ovšem na Modesteho další branku už nikdo odpověď nenašel. Do karet domácím nehrály ani výsledky ostatních týmů.

Na sedmnácté Sochaux ztrácí ASNL v tuto chvíli pět bodů, což je deficit, který za jeden zápas samozřejmě nelze stáhnout. Domácí prostě doplatili na bídný podzim, ve kterém dlouhých dvacet zápasů čekali na vítězství. Platná jim nebyla ani série skvělých zápasů v únoru a v březnu, z nichž vydolovali sedmnáct bodů.

Korsickému celku bylo úplně jedno, o co Nancy jde. Dávno zachráněný tým měl ovšem v prvním poločase velkou dávku štěstí. Podržel ho hlavně veterán mezi třemi tyčemi, Mickael Landreau, jenž si výtečně počínal při šancích Moukandja a Manganiho střele z přímého kopu. Puygrenier poté hlavičkoval nad.

Bastia nečekaně udeřila těsně po obrátce. Modeste si naběhl na pobídku Sablého, pak přihrál na Ilana a ten už nyní věděl, jak se šancí naložit. Po hodině hry dokázal srovnat stav Puygrenier, jenž zužitkoval rohový kop Manganiho.

Nancy se v tu chvíli soustředilo na vstřelení druhé branky, tak trochu ale v 72. minutě zapomnělo na zadní vrátka a to se mu vymstilo, jelikož se trefil Modeste po centru Beauvueho. Domácí byli už v takovém srabu, že se nezmohli vůbec na nic. Smutek mohl zavládnout na celém Stade Marcel Picot.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele