18. kolo
16.12.2012 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Girondins Bordeaux 1:1

Fotbalisté Bodeaux nedokázali na půdě posledního celku tabulky zvítězit a ztratili tak cenné body v boji o titul a také o evropské poháry. Letos trápící se Nancy naopak vybojovalo důležitý bod, avšak s jedenácti body je stále na posledním místě tabulky a na záchranu mu v tuto chvíli chybí sedm bodů. Bordeaux má na kontě 28 bodů a je ve vyrovnané soutěži na šestém místě, odmítlo se tak dostat na čtvrté místo zaručující Evropskou Ligu.

Domácí po půlhodině vedli a dlouho to vypadalo, že favorizované Bordeaux porazí, ovšem čtvrthodiny před koncem hosté srovnali a získali alespoň jeden bod. Určitě vytěžili z minima maximum, protože od konce prvního poločasu hráli v oslabení. Český reprezentant Jaroslav Plašil přišel na hřiště ve 46. minutě a také pomohl svému celku k srovnání stavu. Domácí do utkání vlétli opravdu velice dobře a svého protivníka překvapili.

Už ve 25. minutě se po rohovém kopu Yohana Molla dostal k hlavičce Sebastian Puygrenier a brankář Cedric Carrasso musel konečky prstů vyrazit míč nad břevno. Ve 32. minutě se domácí zaslouženě dočkali vedoucí branky. Po centru Heldera se ve vápně zjevil Djamel Bakar a hlavou zakončil přesně. Domácí pokračovali v tlaku až do samého závěru a nebezpečně vypálil Jordan Loties, avšak mířil těsně vedle.

V první nastavené minutě přišla další rána pro hosty, když André Poko fauloval Massadio Haidaru a po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Nicméně po změně stran Bordeaux tlačilo i v deseti a do první větší možnosti se dostal Florian Marange, avšak hlavičkoval těsně nad.

Hosté postupně více tlačili a v 76. minutě se dočkali kýženého vyrovnání. Po centru Davida Belliona vypálil tvrdě z vápna Henri Saviet a propálil vše včetně brankáře Damiena Gregoriniho. V samém závěru mohli převrhnout misky vah na stranu Nancy Bakar a Mangani, jenže mířili nepřesně a stav zápasu se již nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Veselac

Nancy by mohlo konečně zabrat.tip 1, 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele