9. kolo
20.10.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Sochaux 1:1

Špatně hrající Nancy získalo po sedmi porážkách v řadě svou první vlaštovku. Byť se Sochaux nacházelo jen o jednu příčku výše, měli hosté více gólových příležitostí na konečné vítězství. Domácí poslal do vedení po čtvrthodině hry Puygrenier, ve druhém dějství však upravil na konečných 1:1 Roudet.

ASNL se ujalo vedení ve 14. minutě hry. Molloův centr z rohového kopu vybídl Puygreniera, jehož hlavičku nemohl gólman Pouplin prostě polapit. Sochaux ale samozřejmě neskládalo zbraně, Privat si dokázal seběhnout na pas od Contouta, následně ale pálil vedle, Boudebouzův pokus dokázal zlikvidoval gólman N'Dy Assembé.

Boudebouz řádil i po přestávce a měl prsty v konečném vyrovnání. Centr Alžířana se nakonec vrátil napravo, odkud Yarteyův pas usměrnil do branky pohotový Roudet. FCSM hrozilo i nadále, o pět minut později mohl skórovat i Bakar, ovšem po přihrávce od Boudebouze pálil jen do ramene N'Dy Assembého.

Nancy nakonec může být za konečnou remízu opravdu rádo. I když si na soupeře před úvodním hvizdem hodně věřilo, ten mohl ještě v závěrečných minutách strhnout tři body na svou stranu. Privat však napálil jen břevno, poté po hezkém centru Saugeta nedokázal proměnit hezkou šanci ani Kanté.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele