33. kolo
21.04.2013 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Évian Thonon Gaillard 3:1

Důležitý souboj o záchranu mezi Nancy a Évianem zvládli lépe domácí hráči, kteří se díky třem získaným bodům vyhrabali poprvé od záři ze sestupového pásma a šplhají tabulkou stále nahoru. Hosté se v utkání drželi vlastně jen první poločas, směrem dopředu jim to vlastně moc nešlo. Přesto jsou stále ještě o příčku výše než soupeř.

Nejprve z dobré pozice pálil domácí Bakar, mířil ovšem jen nad. Na druhé straně si gólman Gregorini musel poradit s pokusem Khelify. Nancy nakonec prolomilo bezbrankový stav ve 21. minutě. Grange nacentroval přízemně na Alo'a, který následně sám před Laquaitem neměl problém zacílit.

Alo'o mohl o pár chvil později skórovat ještě jednou, nicméně tentokráte si Laquait s jeho šancí skvěle poradil. Évian naopak dokázal ve 34. minutě vyrovnat. Ninkovič poslal parádní centr na Khelifu, který se ocitl sám v šestnáctce a pohotovou ránou k tyči překonal bezmocného Gregoriniho.

Ve druhém poločase ovšem byli o trochu lepší i nadále domácí borci. Laquait musel po přestávce na úvod zlikvidovat hlavičku Puygreniera, v 65. minutě už ale přece jenom kapituloval. Mangani našel pasem z rohového kopu volného Moukandja, jenž parádním způsobem z první zamířil do sítě.

Hosté se do další šance nedokázali prosadit. A když deset minut před koncem vsítil druhý gól utkání opět Moukandjo, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Kamerunský forvard opět zužitkoval menších zmatků v obraně soupeře, naběhl si na centr z rohového kopu od Grangeho a poté hlavou překonal Laquaita.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele