6. kolo
17.09.2011 19:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Dijon FCO 4:0

Z posledního místa se po suverénní výhře 4:0 nad Dijonem odpoutali fotbalisté Valenciennes, kteří zároveň mohli slavit své první tři body sezóny. Nováček soutěže prohrál podruhé v řadě, stále se však drží v dolní polovině tabulky nad sestupovým pásmem. Hosty potopil úsek mezi 75. a 80. minutou, ve kterém inkasovali hned třikrát.

První dějství příliš fotbalové krásy nenabídlo. Za zmínku stojí snad jen nepovedená rána Danica, která letěla jen nad bránu, a ta od Kadira ze 16. minuty, kterou zablokoval hostující záložník Sankharé. Na druhé straně se naopak neujaly dva pokusy z přímých kopů od Guerberta ani od Bautheaca.

Po přestávce VA rozjelo svůj ofenzivní kolotoč. Mater, Ducourtioux a Cohade vypracovali pěknou kombinační akci, na jejímž konci stál gólový Danic, jenž hlavou v 53. minutě usměrnil míč za záda brankáře Reyneta. V 75. minutě zvyšoval na 2:0 Pujol, který v branku proměnil připravenou šanci od Samassy s Danicem.

Hned na to se nechal po druhé žluté kartě vyloučit dijonský Paulle a o dvě minuty později VA vedlo již o tři branky. Znovu se trefil Pujol, jenž z hranice vápna poslal umístěnou střelu do sítě. Deset minut před koncem potvrdil vítězství Cohade, který našel dobrou mušku poté, co si vyměnil balón s Hee Namem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Labute uz musi bodovat ......... 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele