8. kolo
24.09.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Nancy-Lorraine 1:0

Toulouse pokračuje ve vynikajícím startu do nové sezony, když se mu dnes podařilo doma porazit slabé Nancy 1:0.

Jedinou branku vstřelil po hodině hry turecký kanonýr Umut Bulut, díky němuž tak domácí vyhráli již páté utkání z osmi a pohybují se tak poměrně vysoko v tabulce. Nancy naopak nadále čeká na první vítězství a se čtyřmi body uzavírá tabulku Ligue 1.

Byli to ale překvapivě trápící se hosté, kteří si ve třetí minutě utkání vytvořili první příležitost. Moukandjo se dostal do nebezpečného zakončení, brankář Ali Ahamada ale jeho pokus vyrazil na rohový kop. Z toho ale nakonec nic nebylo, na druhé straně se málem ujali v 16. minutě vedení domácí.

Po rohovém kopu Francka Tabanoua se k hlavičce dostal Aymen Abdenour a míč až z brankové čáry musel uklízet Samba Diakite, jelikož brankář Gregorini již nestihl zareagovat. V závěru první půle se ještě do zakončení dostal Paulo Machado, ale jeho pokus skončil v rukavicích Gregoriniho.

Hosté zahrozili znovu v úvodu poločasu. Moukandjo tentokrát místo střely volil přihrávku, z níž ale Niculae nic nevytěžil a jeho ránu lapil Ahamada. O dvě minuty později rozhodl o vítězství Toulouse Bulut. Tabanou se na levé straně díky své rychlosti zbavil Heldera, jeho centr pak do sítě usměrnil Bulut - 1:0.

Domácí málem navýšili své vedení v 72. minutě, Abdenourovi ale znovu zkazil radost obránce na brankové čáře. I tentokrát již jeho střela překonala brankáře Gregoriniho, tentokrát mu ale branku ukradl Thomas Mangani. V samém závěru se Nancy málem dočkalo vyrovnání, to když střídající Jo-Gook Jung zkoušel své štěstí zpoza pokutového území a jeho rána skončila pouze na brankové konstrukci.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domací vyhraji -1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele