29. kolo
25.03.2012 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux 1:1

PSG po druhé remíze v řadě ztratilo svou vedoucí pozici, na kterou se díky o něco lepšímu skóre posunul Montpellier po vítězství 1:0 nad St. Étienne. Bordeaux v Parku princů převedlo jeden z nejlepších výkonů sezóny a do vedení ho v 77. minutě poslal Cheick Diabaté. O vyrovnání se o pár chvil později postaral Guillaume Hoarau.

V 9. minutě pálil dobře z voleje Obraniak, jenže mířil mimo bránu, o čtrnáct minut později byl ten samý hráč hezky uvolněný Diabatém, jenže stejně jako v prvém případě i tentokráte minul. PSG bylo do té doby na hřišti dost malátné, jako by to vůbec nevypadalo, že bojuje o ligový titul.

Do první větší šance se tak dostal až po celkem dlouhé době Alex, nicméně jeho hlavička gólmana Carrassa ohrozit nemohla. Naopak na druhé straně si brankář Sirigu musel poradit s Plašilem, který si parádně naběhl na centr Trémoulinase z levé strany. A po půlhodině hry se Sirigu musel činit znovu.

Bordeaux bylo co do počtu vytvořených gólových příležitostí lepším týmem, jednu takovou si vytvořil právě Mariano, jehož ale Sirigu vychytal. Ani ve druhém poločase se domácí mužstvo o tolik nezlepšilo. Byť zahrozil se svým pokusem Sissoko, na druhé straně si Mariano opět vyšlápl na Sirigua, leč neúspěšně.

Blízko gólu byl poté znovu Plašil. Maurice-Belay přihrál českému záložníkovi, který následně orazítkoval břevno. Další atak Les Girondins přišel z levé strany, po ní totiž unikl Trémoulinas, našel svým následným pasem Obraniaka, jenž ale napálil jen jednoho z obránců stojícího při střelbě před ním.

Třináct minut před koncem utkání se hosté dočkali zasloužené odměny. Obraniak vyslal na hranici ofsajdu svého spoluhráče Maurice-Belaye do běhu, ten ještě podsekl míč do strany, jakmile Sirigu vyběhl proti němu z branky, a úplně volný Diabaté neměl žádné problémy trefit úplně prázdnou branku.

Pařížané alespoň dokázali o čtyři minuty později vyrovnat. Motta přihrál na hranici vápna Bodmerovi, který elegantní patičkou z první prodloužil ještě Hoarauovi, ten si srovnal míč na levačku, a i když si Carrasso šáhl na míč, ten nakonec přesto skončil za brankovou čárou. V závěru mohl skórovat ještě Diabaté, ale Sirigua už nepřekonal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by tohle meli zvladnout - tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

místo Hoaraua bych spíš poslal na plac Gameira, je víc techničtější, ve vzduchu Bordeaux bylo vždy jedním z nejlepších musžtev ve Francii a hlavičkář Hoarau by se stopery mohl mít problémy... ale jinak by to mělo být vítězství... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Paríš má po dlouhé době reálnou šanci na titul, na nic jiného než na výhru nemůžou pomýšlet..TIP 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu...vůbec to nechápu...tenhle klub je plnej zmrdů...na co tu ligu hrajou?...pustěj Evropskou ligu, pustěj ligovej pohár, jen kvůli tomu aby vyhráli titul, a ani tu jak to vypadá nevyhrajou, když hrajou hovno i proti takovejm sračkám, jako je Bordeaux...nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsou to zmrdi, kteří nědokážou porazit sračky? Spíš PSG jsou sračky, které nedokážou porazit ani Bordeaux.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele