14. kolo
20.11.2011 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Šok: PSG nestačilo na Nancy

Senzační výsledek se urodil na závěr 14. kola Ligue 1. Vedoucí PSG nepotvrdilo jasnou úlohu favorita a doma do tohoto zápasu s předposledním Nancy prohrálo 0:1. To se tak díky třem bodům vyhouplo ze sestupového pásma. Domácí, kteří začali hrát pořádný fotbal až po krásné trefě hostujícího Calvého, zůstávají o skóre první.

Už vzájemná bilance mezi oběma týmy, kterou PSG nemá s Nancy bůhvíjak dobrou, mohla naznačovat pernou a tvrdou dřinu domácích borců k jinak povinnému zisku tří bodů. Že se ale po konečném hvizdu objeví na ukazateli skóre tak překvapivý výsledek, to se zřejmě ani mezi některými příznivci ASNL nečekalo.

Ale hosté v Parku princů bázlivě nehráli. Už v 6. minutě zahrozil Lemaitre, jehož střelu ovšem lapil Sirigu. Největší šanci PSG v prvním poločase měl na kopačce po dvaceti sedmi minutách hry Pastore, ovšem jeho ránu z první zlikvidoval gólman N'Dy Assembé. Ani po přestávce se hra domácích o mnoho nezlepšila.

A ve 49. minutě nastala ona šokující událost. Calvé se opřel do míče tak skvěle, že jeho střela pravačkou z voleje zapadla přesně do míst vzdálenější šibenice Siriguovy branky. Tohle jako by Pařížany konečně probralo. Jenže v konečném účtování ztroskotali na skvěle chytajícím N'Dy Assembém, který mezi třemi tyčemi doslova čaroval.

V 62. minutě si na něm vylámal zuby Jallet, o sedm minut později už už směřovala hlavička Melvüta do sítě, ovšem N'Dy Assembé jí vyrazil do bezpečí na poslední chvíli z brankové čáry. Gameiro v 78. minutě napálil břevno a v závěru pak ani Bodmer s Neném nepřekonali hostujícího muže v rukavicích.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele