16. kolo
03.12.2011 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

OGC Nice - Stade Rennes 2:0

Příšerný výkon předvedli fotbalisté Rennes na půdě Nice, a po porážce 0:2 tak odmítli posunout se v tabulce na třetí místo před PSG. Domácím se naopak utkání opravdu hodně povedlo a po právu si na své konto po gólech Monzóna a Civelliho připsali svou třetí výhru v sezóně. Přesto zůstávají v sestupovém pásmu na osmnáctém místě.

Domácí byli v první půli lepším týmem. Už ve 13. minutě se po střele z voleje od Mouniera, který na ní prověřil svou levou nohu, otřáslo břevno. A o dvě minuty později již diváci viděli první branku utkání. Hostující brankář Costil srazil ve vápně pronikajícího Guie Gnekiho a kopala se penalta, kterou bez větších problémů proměnil Monzón.

Ve 28. minutě Nice znovu protřepalo brankovou konstrukci. Hellebuyck napřáhl svou pravačku a orazítkoval pravou tyčku Costilovy branky. Naprostá bezzubost Rennes v útoku ho stále nutila soustředit se spíše na obranu, jelikož navíc i soupeř hrál směrem dopředu velmi dobře. Ve 35. minutě domácí zvýšili na konečných 2:0.

Abriel poslal míč z rohového kopu na hlavu Civelliho, ten překonal Costila podruhé a poslal hosty do kabin pořádně popřemýšlet o předvedeném výkonu. Jenže ani na druhý poločas si nenaplánovali úplně ten nejlepší scénář. Dvě minuty po obrátce totiž uviděl přímou červenou kartu Boye, který velmi ošklivě zajel do Mouniera.

OGC své přesilovky srdnatě využívalo. Jen pár chvil poté pálil po centru Monzóna jen těsně nad břevno hlavou znovu nebezpečný Civelli, v 72. minutě byl domácí obránce gólu už opravdu hodně blízko, avšak z blízkosti po pasu Guie Gnekiho se hlavou potřetí rozezvonila tyčka. Rennes si vytvořilo pouze jednu gólovou šanci, vydeptaný Brahimi však naprosto nehlídán netrefil ani bránu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nice vymenilo trenera ..ale zatim dvakrat prohrali.....domaci uz musi bodovat Rennes hraji sice venku dobre ,ale tentokrat asi nevyhraji 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele