23. kolo
12.02.2012 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Paris Saint-Germain 0:0

Paříž nedokázala zvítězit v Nice, a její náskok na dotírající Montpellier se tak ztenčil na jediný bod.

Šlo vůbec o první zápas, ve kterém nový manažer bohatého klubu Carlo Ancelotti ztratil body, a nutno dodat, že výsledek nebyl pro PSG o nic krutější než pro Nice. Favorit na zamrzlém Azurovém pobřeží předvedl nemastný neslaný výkon, a i přes tlak ve druhé půli se nedokázal proti pozorně bránícímu soupeři prosadit.

Největší šanci zápasu měl už v nastaveném čase Nené, a konkrétně šlo o přímý kop, který bravurně vyrazil Ospina. Nice zahrozilo zejména Monzónem, který po přestávce pořádně vystrašil Sirigua ránou, která zamířila jen těsně vedle jeho tyče. To jsme ale příliš daleko; přesuňme se proto na začátek, k Éricu Moulounguimu, jež evidentně dokázal hodit za hlavu nepodařené vystoupení na APN a troufnul si na sólovou akci, kterou musel likvidovat Sirigu. Italský brankář si následně skvěle poradit i s dorážkou Mouniera.

Frustrované PSG se jen hodně ztuha prosazovalo přes pozornou obranu Nice. Nováček v týmu Thiago Motta předvedl svoje schopnosti v kombinaci s Neném, ze které mohl těžit Gameiro, ale pálil mimo; to samé se posléze povedlo i stoperovi pověstnému svými střelami z dálky, Milanu Biševacovi.

Za Nice kontroval další individuální akcí aktivní Mouloungui, ale na Sirigua byl dnes jednoduše krátký. Po přestávce pokračovala hra v přelévání nahoru a dolů; Ospina zachránil před Gameirem, a poradil si i s další šancí střídajícího Hoaraua. Na druhé straně se netrefil Monzón, a do příležitosti se dokázal dostat i Fabrice Abriel, který pouze přinutil Sirigua k nepříliš složitému zákroku.

A když si na konci utkání na kolumbijském gólmanovi vylámal Hoarau zuby i podruhé, zbýval už jen Neného neúspěšný pokus, a poté se týmy rozešly smírně se stejným skóre, s jakým vstoupily na hřiště. Pro PSG to znamená starosti v boji o titul, pro Nice nevyřešení jejich vlastních trablů se záchranou - Les Aiglons zůstávají v sestupové zóně, ale dokázali se posunout alespoň na 18. místo, ze kterého o skóre vystrnadili Auxerre.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
twl

Je Paříž a Paříž když jsem si řikal,když hrála v Evropský lize no hruza...ale když vidím jak krásně hraje v lize nádhera.....zvlášt dívat se na neného,když ho hra baví....navíc MExes luxus.....dneska vyhrajou...a budou na 1 .místě!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Mounier - Nene 2x)

Reagovat
smazaný uživatel

hej hrali hrozne malo šanci a veľa nepresnosti čo z toho ze nakupili hračov od leta za 98.000.000 dokopy ked spolu nevedia uhrat však su nezohratí v zakladnej zostave je mozno 8 9 hračov ,ktorí prišli v prubehu sezony musia sa najprv zohrať ten vykon proti nice bol velmi slabý podla mna :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele