10. kolo
15.10.2011 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

OGC Nice - Girondins Bordeaux 3:0

Bordeaux na začátek nového ročníku Ligue 1 utrpělo další zklamání, když v Nice prospalo první poločas a odjelo s tříbrankovým přídělem zpátky do svých vinic.

Kvůli fanouškovským omezencům se muselo kvůli jejich pyrotechnice ihned po výkopu utkání na chvíli přerušit a pomohlo to domácím. V jedenácté minutě Civelli vyslal na steč Érica Moulounguie a ten překonal vybíhajícího Carrassa.

Takřka podobný gól se za pětadvacet minut povedl i Davidu Hellebuyckovi. Domácí brankář Ospina vyslal dopředu dlouhým výkopem Guie Guieho, jenž míč předal Meriemovi, po jehož libovém centru se před samotného Carrasa prodral právě Helleybuck a střelou pod břevno zvýšil již na 2:0.

Bordeaux pod hrozbou čtvrté ligové porážky změnilo po návratu ze šaten svůj herní projev a během prvních jedenácti minut druhé půle se třikrát dostalo na dostřel Ospinovi. Krásná Saného střela ze třiceti metrů však našla azyl pouze v Ospinových rukavicích, které ji krátce nato vytlačili na rohový kop. Podobně neúspěšní pak byli i Saného následovníci Diabaté a Krychowiak.

Definitivu výsledku dala 66. minuta, kdy na nervy fanoušků Bordeaux zabrnkala nešťastná souhra náhod. Po nezcela vydařeném přímém kopu přeci jenom míč mířil na Carrassa, před ním ale míč tečoval François Clerc a brankář hostí byl bez šance.

Bordeaux tak stále čeká na svou druhou výhru v lize, tu si naopak připsalo Nice.

Autor: Daniel Polách / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele