11. kolo
23.10.2011 21:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - Olympique Lyon 3:1

V největším taháku kola si mistrovské Lille připsalo cenný skalp Lyonu, když vyhrálo 3:1. Olympique sice vedl zásluhou Brianda, ale LOSC ještě do přestávky vyrovnalo a ve druhém poločasu dokonalo obrat.

Les Gones začali lépe a Briand měl první šanci zápasu, Landreau se překonat nenechal a střelu zneškodnil. Lyonu to trvalo dvaadvacet minut, než si zajistil na půdě obhájce prvenství jednobrankové vedení. Gourcouffa přesná přihrávka našla Jimmyho Brianda, který postupoval sám na Landreaua a potupnými jesličkami vsítil první branku zápasu - 0:1 pro Olympique Lyon. Zhruba o deset minut později měl na kopačce druhý gól Bafetimi Gomis, bohužel pro Lyon nedokázal trefit branku. Byl to jeden z klíčových momentů celého zápasu, protože kdyby Lille podruhé inkasovalo, vyvíjelo by se utkání zcela jinak.

Domácí toho v průběhu prvního poločasu moc nevymysleli a proto bylo překvapující, když se jim podařilo těsně před odchodem do šaten vyrovnat. Payet zahrával rohový kop, Koné hlavičkoval do brankáře Llorise, ten míč nedokázal udržet a dotírající Sow vyrovnal na 1:1.

Po změně stran byl zase lepší Lyon, proti Kallströmovi opět zasáhl výtečný Landreau. Lilla hrálo především na efektivitu. V 64. minutě zahrával volný přímý kop z pravé strany Payet a na zadní tyči Basa hlavou poslal Lillé do vedení - 2:1 pro LOSC. Lyon se s tímto výsledkem těžko smiřoval ale do šancí už se dostával ztěžka. Naopak mohl na druhé straně udeřit Hazard, ale Lloris ještě udržel šance na bodový zisk.

Domácí si schovali poslední branku na 83. minutu. Rychlou akci předvedl Sow, autor první branky Lille v zápase přihrával v pokutovém území pod sebe na nabíhajícího Joa Cola a anglický záložník neměl problém se zakončením - 3:1 pro LOSC. Obhájce si už výsledek vzít nenechal a Lyon ve šlágru kola porazil 3:1

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dogy si s Lyonem poradi ...1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
sajty

zalezi take na tom,jestli uz nastoupi Lisandro nebo stale ne.pokud uz bude hrat,verim v remizu,jinak prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Veselac

X....1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele