3. kolo
20.08.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Borrdeaux pouze remizovalo 1:1 s Auxerre

Jak Bordeaux, tak i Auxerre navázali na svůj poslední výsledek a v jejich vzájemném utkání se nakonec urodila remíza. Za domácí se sice v prvním poločase trefil Yoan Gouffran, za hosty ale po hodině hry srovnával na konečných 1:1 Alain Traoré.

Bordeaux tak nadále čeká na první vítězství v nové sezoně, po prohře se Saint-Étienne a remíze s Lorientem získalo znovu pouze bod a v tabulce se propadlo na třinácté místo. Ještě o příčku níž je právě AJA, rovněž čekající na první tříbodový úspěch pod trenérem Laurenta Fourniera.

Bordeaux bylo od začátku utkání aktivnějším celkem a také se dostalo zaslouženě do první příležitosti, kterou si vypracoval kdo jiný než tahoun mužstva Jaroslav Plašil. Jeho rána z dvaceti metrů ale skončila těsně vedle. Poté se z osmnácti metrů opřel z voleje do míče Anthony Modeste, nicméně Olivier Sorlin si s jeho parádní ránou poradil. I když nadvakrát.

Plašil a Modeste nadále pokračovali v tvoření šancí domácího výběru. Oba hráči si přihráli před pokutovým územím, pokus českého reprezentanta byl ale nakonec zblokován obranou hostů. Ti se nakonec nemuseli příliš divit, když ve 22. minutě poprvé inkasovali. A opět v tom měl prsty aktivní Plašil. Toho uvolnil Benoit Trémoulinas, záložník domácích skvěle nacentroval na Gouffrana a ten, ačkoliv se Sorlin natahoval všemi svými 188 centimetry, nedal ranou k tyč brankáři nejmenší šanci - 1:0.

Ke konci poločase se v dobré pozici ocitl ještě Nicolas Maurice-Belay, který se rozhodl pro střelu z dvaceti metrů. Ta málem Sorlina překvapila a zapadla do branky, zkušený gólman Auxerre si ale nakonec poradil.

Tmavomodří byli výrazně lepší i ve druhém poločase. To když Plašil svým ukázkovým přímým kopem objevil volného Gouffrana, který snad pod zaklínadlem profesora Quirella v hledišti nedokázal míč ze dvou metrů napálit do branky. Poté, ačkoliv si dosud žádnou šanci nevypracovalo, se Auxerre dočkalo překvapivého vyrovnání.

Delvin N’Dinga přihrál Alainu Traorému, který předvedl neuvěřitelnou individuální akci, když přešel sám přes tři bránící hráče a následně i poslal míč za brankáře Carrassa - 1:1.

To byla vlastně jediná příležitost hostujícího celku v celém utkání, Fournierův výběr pak málem ještě v nastaveném čase inkasoval po ráně Mickaela Cianiho, jeho pokus si ale pohlídal Sorlin.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodne vyrovnany zapas Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele