5. kolo
10.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - FC Lorient 1:1

Lorient nakonec v nevyrovnaném zápase uhrál cenný bod; souboj přímých tabulkových konkurentů tak dopadl dělbou bodů. Hrdiny utkání se stali stabilní náhradníci: za domácí Édouard Butin, za hosty Innocent Emeghara.

Sochaux začalo utkání lépe; Les Lionceaux vážně zahrozili už v 16. minutě, avšak Nogueirův pohotový projektil po Butinově centru gólem neskončil. Teprve pět minut před přestávkou se domácí fanoušci mohli zaradovat, když Butin, mladý útočník a odchovanec slavné montbéliardské linie, naplno využil Corchiovo vybídnutí a propálil Lecomteho v brance hostí - 1:0.

Krátce před přestávkou to mohl být opět Butin, kdo by navyšoval skóre, ale Lecomte byl tentokrát proti; do kabin tak šli domácí s nejtěsnějším rozdílem.

Sochaux se snažilo pojistit si své vedení, a to v režii Ryada Boudebouze; talentovaný záložník hned dvakrát bez výsledku orazítkoval Lecomteho brankovou konstrukci. V ofenzivě Sochaux následně pokračoval Modïbo Maïga, ale ani jeho chytrá střela levačkou z 65. minuty se mezi tyče nevešla; Maïga byl následně protagonistou i další akce, když převzal míč od střídajícího Privata a posunul jej aktivnímu Nogueirovi (mimochodem zřejmě nejlepšímu hráči Lionceaux dosavadní sezony), jehož volej jen těsně přestřelil Lecomteho bránu.

Až doposud to vypadalo na jednostrannou záležitost; i přes totožné držení míče bylo Sochaux co do vážných střeleckých pokusů jasně nebezpečnější, ale vedení 1:0 je vždy tím nejošidnějším, a přesvědčili se o tom i Bazdarevićovi svěřenci. Vyrovnávací akce začala u Joela Campbella, který předvedl ukázkový rychlý brejk. Innocent Emeghata pak s jím předloženým míčem už neměl příliš práce, a Teddy Richert musel lovit míč ze své sítě - 1:1.

Pro Lorient velmi příznivý výsledek už šokované Sochaux zvrátit nedokázalo, a oba kohouti se tak rozešli před zápasem poměrně předpokládanou remízou, která ani pro jeden z týmů prakticky nic neřeší.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele