32. kolo
15.04.2012 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Dijon FCO 1:0

Sochaux doma potřetí v řadě vyhrálo a získalo další důležité tři body do boje o záchranu. Svému soupeři - Dijonu - se přiblížilo na rozdíl jednoho jediného bodu a na osmnácté sestupové pozici je jen díky horšímu skóre. Hostům se v posledních třech kolech nezadařilo, na své konto z nich vytěžili jen jeden bod.

Domácí mohli skórovat už po čtyřech minutách hry. Maiga hlavou prodloužil míč za sebe na Boudebouze, který pálil z první na bránu, v ní se ovšem vyznamenal pozorný brankář Reynet. Poté se ocitl v dobré střelecké pozici sám Maiga, kterého svým centrem našel Martin, jenže domácí forvard zamířil pouze nad břevno.

Reynet jinak držel Dijon i nadále. Likvidovat musel Saugetův pokus, pak ohrozil jeho bránu i Martin, on ovšem nenašel správnou mušku a střílel vedle. Dijon si toho směrem dopředu příliš nevytvořil. Přece jenom se Sochaux muselo trošku zhrozit po akci Sankharého, jehož pokus minul bránu jen o kousíček.

Jediná branka utkání na sebe nechala čekat do 70. minuty. Modibo Maiga vzal vše na sebe, dokázal se sám uvolnit a řítil se na Reyneta. Napoprvé ho sice nepřekonal, balón se však odrazil opět přímo k němu a následně už stačilo jen doklepnout ho do sítě. V posledních dvaceti minutách FCSM už pouze bránilo vytvořený náskok.

V největší možnosti na vyrovnání byl Bamba, v brance však jeho střelu zastavil brankář Richert. Dijon se ve zbývajícím čase na vyrovnání zkrátka nezmohl. Naopak v nastaveném čase mohl inkasovat i podruhé, Reynet ale v té chvíli znovu dobře zakročil, tentokráte na něj nedokázal vyzrát střídající Roudet.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele