7. kolo
21.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - AJ Auxerre 1:1

Fotbalisté Auxerre si v 7. kola Ligue 1 připsali již svou pátou remízu v této sezóně. Tentokráte nerozhodný stav uhráli na půdě Lorientu, který v zápase skóroval ve 23. minutě zásluhou Emeghary. Soupeř však ve zbytku utkání zabral a po právu se dočkal vyrovnávacího gólu v 63. minutě díky Oliechovi.

Do utkání vstoupil lépe domácí Lorient. Po čtvrthodině hry pálil nebezpečně Aliadiere, jenže zamířil jen vedle. Ve 23. minutě se již Les Merlus ujali vedení. Romaovu střelu dokázal ještě polapit hostující brankář Sorin, avšak dobře před ním číhal na odražený míč Emeghara, který ho pak z blízkosti doklepl do brány.

Auxerre mohlo vyrovnat po půlhodině hry, A. Traoré unikl po levé straně jako štírek a společně s Le Tallecem se řítili v protiútoku dva na jednoho. Jenže Traoré se v téhle situaci zachoval tak trochu jako sobec, zkusil vypálit, avšak domácí gólman Audard mu jeho pokus v klidu zlikvidoval.

A. Traoré se dostal do dobré střelecké pozice jen pár chvil na to, i v tomto případě si však Audard s jeho ránou poradil. Po přestávce AJA pokračovalo v útočení a v 63. minutě se i oni dočkali vstřelené branky. Po hodině hry ještě Audard dělovku Oliecha lapil, poté však Le Tallec sklepl balón právě pro Oliecha, který z první rozvlnil síť.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dame 2 na hosty....0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky vysledek Auxerre jiz nekolik sezon

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele