24. kolo
18.02.2012 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:3

Zasloužené tři body získali na půdě o záchranu bojujícího Nancy fotbalisté Toulouse, kteří tak odčinili svou poslední domácí porážku 0:1 se St. Étienne. Domácí na svého soupeře vůbec neměli. Branky Sirieixe, Regattina a Riviéreho jenom potrestal jejich celkovou zamlknutost a nečinnost v celém zápase.

Lepší začátek zápasu si ani Toulouse nemohlo přát. Dvě branky vstřelené během devatenácti minut je zkrátka nakoply tak, že ve zbytku střetnutí si tři body v pohodě pohlídalo. Vyšel jim vlastně hned ten první vážnější útok, který na soupeře podniklo. V 17. minutě, když už TFC vedlo 1:0, dokonce Machado navíc trefil tyčku.

Předtím se však hosté radovali již z první vstřelené branky. V 9. minutě Didot narazil patičkou Regattinovi, přes něj ještě míč přešel k Sirieixovi, kterému nezbývalo nic jiného než vypálit. A nebýt chybujícího gólmana N'Dy Assembého, jenž tak trochu zaváhal, možná by míč za brankovou čárou ani neskončil.

Po dvaceti minutách hry se Nancy oklepávalo z druhého inkasovaného gólu. Sirieix založil rychlý brejk po pravé straně, předal balón ještě lépe postavenému Regattinovi, jenž z dobrých dvaceti pěti metrů parádním způsobem překonal N'Dy Assembého podruhé. Domácí mohli přece jenom snížit v první minutě nastavení.

Avšak Toulouse podržel v brance pozorný brankář Ali Ahamada, jenž vyrazil nebezpečnou hlavičku Puygreniera do bezpečí. Ve druhém dějství se již hosté trochu více soustředili na obranu, neměli totiž potřebu hnát se přehnaně dopředu. Přitom definitivní úder zasadili osmnáct minut před koncem.

Jestli Nancy nenašlo odpověď na první dva góly, tak po tom třetím už tuplem ne. Regattin ještě svou střelou sice N'Dy Assembého nepřekonal, nicméně dorážející Riviére už ano. Domácí mohli upravit skóre po akci Saného, jenž se celkem snadno zbavil svého obránce, jeho přízemní střelu však poté vykryl Ali Ahamada.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele