32. kolo
15.04.2012 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AJ Auxerre - Paris Saint-Germain 1:1

Fotbalisté PSG nevyužili zaváhání Montpellieru na půdě Lorientu a ze hřiště posledního Auxerre sebrali jen jeden bod. Kdyby přitom proměnili několik svých jiných šancí, nemuseli by kvůli gólu Le Talleca čtyři minuty před koncem přijít o dva body. PSG i tak po tomto kole smazalo ztrátu na první místo na rozdíl dvou korálků.

Hostující celek byl v první půli v Auxerre o poznání lepším týmem. Byť třeba držení míče bylo vyrovnané, na šance určitě vyhráli Pařížané. Nejprve střílel v 6. minutě z dobré pozice Ménez, jenže jeho pokus po zemi v klidu lapil brankář Sorin. O pár chvil později PSG předvedlo další parádní akci, které však chybělo to nejdůležitější - vstřelená branka.

Bodmer poslal dlouhý balón na Gameira. Ten ale nespěchal s míčem do vápna, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale nečekanou a krásnou patičkou prostrčil míč Ménezovi. I když pařížský záložník dokázal obehrát i brankáře Sorina, z blízkosti pak poloodkrytou bránu nepochopitelně netrefil.

V 19. minutě pálil nebezpečně z přímého kopu auxerrský Dudka, jeho rána nakonec proletěla těsně vedle tyčky. Ve 23. minutě se již PSG dočkalo zasloužené odměny. Gameiro na levé straně přenechal balón Nenemu, ten vlétl jako uragán do šestnáctky a z pozice, ve které se ocitl, se on jen málokdy zmýlí.

Ve druhé půli se síly začaly postupně vyrovnávat. V 59. minutě zahrozil velkým způsobem Oliech, který si naběhl na centr Chafniho a hlavou zakončoval, mezi třemi tyčemi se však fantasticky zaskvěl brankář Sirigu. O deset minut později pokazil celou akci váhající Nene, kterému zbytečně sebral míč z nohy Sorin.

Chvilku na to se Nene cpal do další možnosti, škoda, že si na jeho přihrávku nestačil doběhnout Bodmer. V 81. minutě Sirigu likvidoval nečekanou střelu Mandjecka, o pět minut později se pak AJA podařilo vyrovnat, jakmile se střídající Le Tallec nejlépe zorientoval ve vápně a za brankovou čáru doklepl míč do sítě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude tento zápas velice zajímavý, poslední Auxerre, bude chtít předvést nejlepší možný výkon a na domácím hřišti si půjde pro 3 body, ale stejně tak PSG musí bodovat naplno, aby Montpellier neodskočil o další 3 body, proto si myslím že PSG zvítězí 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
tlaci

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Menez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele