15. kolo
27.11.2010 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AC Arles-Avignon 3:0

Fotbalisté Valenciennes získali po třech kolech své čtvrté vítězství v sezóně, když doma s přehledem porazii nováčka ligy Arles-Avignon 3:0. V prvním poločase se trefil Pujol, ve druhém dokázali skórovat Sánchez a také Danic. Hosté utrpěli svou jedenáctou porážku a s pouhými šesti získanými body na kontě zůstanou nějakou tu dobu stále poslední.

Arles-Avignon pociťoval sílu svého soupeře od začátku zápasu. Ten hrál opravdu s velkým nadšením, prostě jasně ukazoval, že nemíní přenechat ani bodík. Hostující gólman Merville lapil úvodní příležitost Saeze, kterého pěkně uvolnil Pujol. Ve 20. minutě už domácí otevřeli skóre zápasu.

Rychlý protiútok založil tentokráte Saez a Pujol následně levačkou překonal brankáře Mervilleho. O druhý gól se pokoušel také Cohade, ale hlavičkoval jen vedle. Na druhé straně mohli arles-avignonští Lvi vyrovnat po chybě domácího obránce Baldého. Diawara zachytil jeho nepovedenou přihrávku, jenže šancí pohrdl a zamířil mimo.

Po přestávce VA pokračovalo v dobře odvedené práci z prvního poločasu a svou hrou si nadále budovalo pozici pro zisk úspěšného výsledku. Ve 49. minutě střílel Pujol po centru Cohadeho z první nad bránu, pak ovšem také zahrozil soupeř. Meriemův centr z rohového kopu doputoval k Dja Djedjemu, jehož střelu musel odrážet do bezpečí stoper Biševac.

Od té doby to ale byli jen domácí, kdo z dobrých pozic mohl skórovat. A podařilo se jim to hned dvakrát. Merville nejprve fantasticky zlikvidoval hlavičku dnes velmi aktivního Pujola, v 78. minutě už však podruhé kapituloval. Sánchez si dobře zpracoval na prsa centr Matera a v pohodě zamířil do sítě.

V 83. minutě pojistil gól Danica definitivně výhru Valenciennes. Mater zatáhl míč na pravou stranu, na vzdálenější tyči našel svého spoluhráče, který se perfektně opřel do střely a trefil se přesně do vzdálenějšího rohu Mervilleho svatyně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele