13. kolo
13.11.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Brestois - FC Sochaux 1:1

Brest i po druhém ligovém nezdaru v řadě zůstává v čele Ligue 1, alespoň tedy do neděle. V ne příliš záživném utkání na domácí půdě se Sochaux nenapravil poslední porážku v Lille a s celkem z dolní poloviny tabulky jen remizoval 1:1. Hosté se ujali vedení díky Ideyemu, po akci Maria Ličky ale dokázal patnáct minut na to srovnat za domácí družstvo Roux.

Ve 12. minutě se do vyložené brankové příležitosti dostal Poyet, ale skvělý zákrokem ho odzbrojil sochauxský brankář Cros. Na druhé straně se o skórování hlavou snažil Bréchet po centru od Boudebouze, gólman Elana se ale v bráně rovněž činil. Hostující Ideye ještě svou střelou zamířil nad, ve 22. minutě se už však radoval z gólu.

Pěkná akce začala průnikem do středu hřiště, odkud Boudebouz uvolnil na levé straně Maurice-Belaye. Míč najednou došel k Ideyemu, ten ještě stačil zakombinovat se spoluhráčem Maigou, a pak v pohodě proměnil brejkovou situaci. Domácí o čtvrthodiny později ovšem dokázali vyrovnat.

Prsty v této brance měl opět ve skvělé formě hrající český štírek Mario Lička. Jeho centr prodloužil Bayasse na Rouxe, který z voleje nedal gólmanovi Crosovi žádnou šanci. První půle byla celkem pohledná, v té druhé to ale opravdu za moc nestálo. Tedy až na prvních pět minut. Poté se mohli klidně diváci sebrat a ze Stade Francis Le Ble s čistým svědomím odejít.

Brest měl nejlepší šanci druhého dějství ve 47. minutě, Lesoimier se snažil z voleje usměrnit centr Poyeta do brány, ale Cros byl silně proti. I předtím si poradil hezky s příležitostí Rouxe, Na druhé straně zahrozilo Sochaux v 50. minutě, když Maiga pěkně uvolnil Ideyeho, avšak Elena se překvapit nenechal a míč polapil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele